Nedodirljiva88
Ističe se
- Poruka
- 2.788
Hmmmmmm..............da vidim..............naravno da jesi!!!!!!!!!!!!:-D :-D :-D :-D :-D :-DTankian:taki,necesh....pa jel sam ja lud.....![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmmmmmm..............da vidim..............naravno da jesi!!!!!!!!!!!!:-D :-D :-D :-D :-D :-DTankian:taki,necesh....pa jel sam ja lud.....![]()
a da probas da popijes caj i da legnes u krevet da se smiris...........ako vec neces tablete!!!Tamplja_90:boli me glava((
dobro je....na trenutak sam se uplashio....pomislio sam da sam normalan....Nedodirljiva88:Hmmmmmm..............da vidim..............naravno da jesi!!!!!!!!!!!!:-D :-D :-D :-D :-D :-D
ne bih da spavam,nisam umorna...ma verovatno mi samo treba vodeNedodirljiva88:a da probas da popijes caj i da legnes u krevet da se smiris...........ako vec neces tablete!!!
i tablete, i tablete...ne bih da spavam,nisam umorna...ma verovatno mi samo treba vode
a sta si se uhvatio tih tableta..............popij ih ti umjesto nje-kad si toliko navalio!!!MarilynManson:i tablete, i tablete...
a sta si se uhvatio tih tableta..............popij ih ti umjesto nje-kad si toliko navalio!!!
ili mozhda jednu ``travku pobrljavku``...shto seljaci umeju da kazhu....MarilynManson:i tablete, i tablete...
mudar si............i kako ti ide-nawuces li koga????Imas li ti zarade od tog nawlacenja??????:-D :-D :-D :-D :-DMarilynManson:Ja ne pijem tabletice, samo nawlacim ljude na njih, kewa mi wodi private apoteku
![]()
s obzirom na to šta ti svakih par sekundi proleće kroz nju- dobro je i imašLa Compadre018:malo me boli glava,ali nema veze........ ;-)