Why dooo ga loma,moze?da li je sad ovo korektno napisano ili ces opet da izigravas lektora?Šakal:Misliš...smorio si sav forum?Ili u najboljem slučaju par ''podforuma''?:-P![]()
![]()
Ybt. zeza te i pravopis...?Ili ti zezaš njega?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Why dooo ga loma,moze?da li je sad ovo korektno napisano ili ces opet da izigravas lektora?Šakal:Misliš...smorio si sav forum?Ili u najboljem slučaju par ''podforuma''?:-P![]()
![]()
Ybt. zeza te i pravopis...?Ili ti zezaš njega?
vala i ja..................nemam nameru da taknem i jednog amerikancawhitenicky:sexulano ugrozeno ...... forumashice pomozite mi))
gucci_novosadjanka:vala i ja..................nemam nameru da taknem i jednog amerikanca
kao da bi neko od njih hteo da takne tebe.....govnaro.....gucci_novosadjanka:vala i ja..................nemam nameru da taknem i jednog amerikanca
JU, STA TI BI CHOVECHE???????????????Makijavelli:kao da bi neko od njih hteo da takne tebe.....govnaro.....chak ni ovako.....![]()
eto,nervirash me....i iskljuchi taj caps lock....ako ocesh da privuchesh pazhnju reci neshto pametno,ovako samo iritirash sve oko sebe......gucci_novosadjanka:JU, STA TI BI CHOVECHE???????????????
MA AJDE PALI!!!!!!!!!!!!! AKO TI JE DOSADNO IDI ZADOVOLJAVAJ SE.......................NE DRKAJ DRUGE OKO SEBEMakijavelli:eto,nervirash me....i iskljuchi taj caps lock....ako ocesh da privuchesh pazhnju reci neshto pametno,ovako samo iritirash sve oko sebe......
jel nekad zastanesh ispred ogledala...i kazhesh sebi....``jebbote ala sam glupa``.....gucci_novosadjanka:MA AJDE PALI!!!!!!!!!!!!! AKO TI JE DOSADNO IDI ZADOVOLJAVAJ SE.......................NE DRKAJ DRUGE OKO SEBE