Kako se osjecate trenutno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uuuuuf,ne znam kako se osecam. :D:D
SAd sam dosao sa utakmice,bilo je ludooooo!!! Prvo poluvreme sam prespavao.Jedva sam na oci gledao nsiam moga da zinem.
A posle ...jao majko mila...ako nisam smrsao 3 KG za 45 minuta nisam nista.
Haos opsti!!!
Dranje,pljuvanje,cika vika,Shale mi se nervira,Hezus cuti i gleda...a nayebao bi im se majke,proziva mene. Ja ***** sve po spisku,pevam,derem se skacem...atmosfera poslednjih 15 minuta kao u grotlu!!!
Sale bisni,proziva mene,**** sve po spisku,ja mu kazem da cuti da ga ne nabodem pesnicom...
A gubimo sve vreme. Sudija nas unisti! Konacno dado smo gol 1:1...ludnica...kao da na stadionu ima 50 000 ljudi,a ne 3 000 :D:D
Ma jos ne mogu da dodjem do daha.

PLESsitnihDEMONA:
Uuuuuf,ne znam kako se osecam. :D:D
SAd sam dosao sa utakmice,bilo je ludooooo!!! Prvo poluvreme sam prespavao.Jedva sam na oci gledao nsiam moga da zinem.
A posle ...jao majko mila...ako nisam smrsao 3 KG za 45 minuta nisam nista.
Haos opsti!!!
Dranje,pljuvanje,cika vika,Shale mi se nervira,Hezus cuti i gleda...a nayebao bi im se majke,proziva mene. Ja ***** sve po spisku,pevam,derem se skacem...atmosfera poslednjih 15 minuta kao u grotlu!!!
Sale bisni,proziva mene,**** sve po spisku,ja mu kazem da cuti da ga ne nabodem pesnicom...
A gubimo sve vreme. Sudija nas unisti! Konacno dado smo gol 1:1...ludnica...kao da na stadionu ima 50 000 ljudi,a ne 3 000 :D:D
Ma jos ne mogu da dodjem do daha.

Ko bre cutao...ja se svo vreme DRAO ko lud a vi se nesto manekenisali i pricali non-stop!!!
Nije nam kriv sudija vec one pick**e na terenu...nisu mogli da spoje dva pasa...

UZAS...
a + i promukao sam...ko da sam pio sodu bikarbonu...grlo uzasno grebe

raincloud.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back