Kako se osjecate trenutno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opaa,..pa nisu mi rekli da se vidjaju sa tobom,..

Ubicu ih,nema ih danima,chula sam se sa jeasusom pre par dana ici cu do njegove shljake chim mi keva ode na put,a onda ce morati da dodju,golupchici,...vishe nemaju vremena ni za shta,..

Ajde idemo,vi recite gde,..;)

Sanha:
Opaa,..pa nisu mi rekli da se vidjaju sa tobom,..

Ubicu ih,nema ih danima,chula sam se sa jeasusom pre par dana ici cu do njegove shljake chim mi keva ode na put,a onda ce morati da dodju,golupchici,...vishe nemaju vremena ni za shta,..

Ajde idemo,vi recite gde,..;)
Ma pokvarenjaci... cujem se ja sa njima stalno ;) I onaj jesus mi duguje pljehu i dalje haha :D

Javicemo ti kad se dogovorimo ;)

Idem ja sutra do njega na posao,....moram da objasnim njegovom gazdi da ga pusti za moj rodj. da pravimo roshtilj i picence u dvorishtu kod mene,...Meni on duguje picence,a i nedostaje mi strashno,...i luda mala,ne javlja se a rekla je da ce zvati

@ Sanha...pa covece sta ocekujes od zaposlene spavalice??? da dolazim kod tebe pre 14h hehe...taj film neces gledati...istina je da ti dugujem picence...ipak si mi pomogla sa jagodama :) al kao sto mala kaze...ni sa njom se nisam video 7dana...pa onda mo's misliti

@Mare...aj od nedelje odluci gde da idemo i idemo tamo...organizaciju prepustam tebi...(dobices pljehu)

@LUDICA...a tebi pusa

Osećam se......
d035.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back