esperanca137
Iskusan
- Poruka
- 6.368
I ja sam bolesna,a jos me juri neki klinac :shock: hoce da me stigne :-? pa gde sad kad sam bolesna
ne mogu brzo da trcim - moracu da maznem negde bicikl

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mozda te je stigao smo jos ne znas.Osecam se super stigao sam jednu tetuesperanca137:I ja sam bolesna,a jos me juri neki klinac :shock: hoce da me stigne :-? pa gde sad kad sam bolesnane mogu brzo da trcim - moracu da maznem negde bicikl
![]()
![]()
![]()
esperanca137:I ja sam bolesna,a jos me juri neki klinac :shock: hoce da me stigne :-? pa gde sad kad sam bolesnane mogu brzo da trcim - moracu da maznem negde bicikl
![]()
![]()
![]()
Nina2:Pametan mali. Zna kad treba uhvatiti priliku.
Steffan:Ma jeste sipak pametan.. jedinu stvar koju ce da uhvati je u najboljem slucaju kijavica..![]()

Steffan:Ma jeste sipak pametan.. jedinu stvar koju ce da uhvati je u najboljem slucaju kijavica..![]()
Ebiga, trnovit je put do uspehaMaxy:Ti to iz iskustva![]()
Nina2:![]()
![]()
![]()
Ebiga, trnovit je put do uspeha
uspeh je dobiti ono sto zelis uz minimalne gubitke.. :wink: evo recimo ja sada kada bih recimo kresnuo Suzi, to bi za mene bila samo pirova pobeda.. jer bi me posle toga verovatno Lozac ubio ko zeca...
tako da covek uvek mora da razmislja o posledicama, ma koliko slatko bilo ono sto zeli.. hehehe 
esperanca137:ma gde su te klinke,hoce li neka da se privati ovog pileta il da kupujem hondu breeeeeeee
esperanca137:znam kako cu da pobegnem - odoh da radim ,tako da me neces naciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :wink:

Felerična:Tuzno.....vec danima........samo se trudim da to osecanje potisnem i ne pokazujem pred drugima....

Felerična:Tuzno.....vec danima........samo se trudim da to osecanje potisnem i ne pokazujem pred drugima....

Steffan:Suzi, da li volis da putujes? Cuo sam da ce biti lepo vreme za vikend.. hehe da li mislis isto sto i ja?Lepo sednemo u bus pa kod Greskice na druzenje... odemo negde u prirodu, setamo se.. Greskica nam se izjada, mi je utesimo pa se malo mazimo i pazimo i tako to.. ehehhee
malo terenskog teshenja..
![]()
ali dobro, ajde bas kada insistiras.. da li ima mozda neki dobrovoljac?