Kako se osjecate trenutno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nina2:
:lol: :lol: :lol: :lol: Ebiga, trnovit je put do uspeha

Tesko da bih definisao kao uspeh seks posle kojeg dobijes neku bolest.. :lol: uspeh je dobiti ono sto zelis uz minimalne gubitke.. :wink: evo recimo ja sada kada bih recimo kresnuo Suzi, to bi za mene bila samo pirova pobeda.. jer bi me posle toga verovatno Lozac ubio ko zeca... :lol: tako da covek uvek mora da razmislja o posledicama, ma koliko slatko bilo ono sto zeli.. hehehe :P

Suzi, da li volis da putujes? Cuo sam da ce biti lepo vreme za vikend.. hehe da li mislis isto sto i ja? :D Lepo sednemo u bus pa kod Greskice na druzenje... odemo negde u prirodu, setamo se.. Greskica nam se izjada, mi je utesimo pa se malo mazimo i pazimo i tako to.. ehehhee :D malo terenskog teshenja.. :lol:

Steffan:
Suzi, da li volis da putujes? Cuo sam da ce biti lepo vreme za vikend.. hehe da li mislis isto sto i ja? :D Lepo sednemo u bus pa kod Greskice na druzenje... odemo negde u prirodu, setamo se.. Greskica nam se izjada, mi je utesimo pa se malo mazimo i pazimo i tako to.. ehehhee :D malo terenskog teshenja.. :lol:

ma vazi...samo ja bati moram na zakletvu..ali u nedelju ...mozeee....i...ti treba da povedes
-pojacanje-...to je uslov...!
(sumnjam da bi se ti sam sa obe snashao...he, he)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back