Odlično,maltene fenomenalno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mare koliko treba da vezbam da sagorim 4 palacinke s nutelom i 1 sendvic?POP Mare:Osecam se mokro jer sam pre par minuta pokisao...
ali... nešto si tela? ; )hanibal77:ja sam umorna
tako mi treba kad hocu da sam nezavisna moderna zena,da sam pametna pa da cekam muza u krevetu ali...
volim i leba i pogacuTOM@X:ali... nešto si tela? ; )
Preko leba pogaču, a? ; )
Ma znam ja to... ; )hanibal77:volim i leba i pogacu![]()
hanibal77:mare koliko treba da vezbam da sagorim 4 palacinke s nutelom i 1 sendvic?![]()
nesto sto moze u dnevnoj sobi,imam samo vratilo i tegove(od kojih koristim samo osnove od po 2kg)POP Mare:postoje razni nacini da to sagoris, najbitnije je da odaberes barem jedan i bice delotvorno
![]()
Moze lagani ritam aerobika sa tegovima i to je tohanibal77:nesto sto moze u dnevnoj sobi,imam samo vratilo i tegove(od kojih koristim samo osnove od po 2kg)
pa nekim srednjim ritmom(za zene srednji)
a?
a koliko dugo?zaparvo to mi je problem,meni su potrebna jasna pravila vezbas 1h i onda cu da vezbam,ovako samo gnjavim okoloPOP Mare:Moze lagani ritam aerobika sa tegovima i to je to![]()
Pa ti si pitala za cetiri palacinke i sendvichanibal77:a koliko dugo?zaparvo to mi je problem,meni su potrebna jasna pravila vezbas 1h i onda cu da vezbam,ovako samo gnjavim okolo
na kojoj temi dajes savete?da ne kvarimo onda ovuPOP Mare:Pa ti si pitala za cetiri palacinke i sendvic
Inace kao i svaki aerobik sto traje znaci sat vremena tempo koji tebi odgovara![]()
Ma komplikovano je ovako da ti ovde kazem, a i kavarimo temu...
hanibal77:ova poruka je skrivena zato sto je ? na vasoj listi nepozeljnih
a ubedjena sam da je nesto za mene
LPhoklica:Malo mi je loše... sinoć sam bila mnogo tužna...