Kako se osjecate trenutno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
smoreno ali necu da uradim nishta da se to razbije tj namerno se osecam ovako ocu da vidim SMS na mobilnom ali posto od toga nishta ugasila sam mob ali kao mozda ce vishe sile da uchine svoje..oce ****...nisam bash ucila danas.....a sto sedim kuci ceo dan...a mogla sam i u dvoriste da igram kosarku s klincima ali svi bi rekli da sam luda a da sam to uradila ne bi mi mogao on nishta ovako me je skenja.lo mada mislim da nije stvarno samo neki deo mene. kad sam glupa tako mi i treba. ipak se necemo vencati nekako mi zhao. mrzim mil. ne mrzim ali mi je dosadno pa se zanimam glupostima. mogla sam da oribam kujnu bilo bi bolje al nisam. roditelji bi mogli da ostanu napolju do 00 da se setaju i jedu sladoled!

u stvari nash odnos ima perspektivu samo ako nastavimo tamo de smo i poceli...ali ebesh odnos ima milion ljudi u gradu, a samo na mojoj opstini ih ima.....koliko? sta kaze zadnji popis?

ja sam radila vracar.....sada se ovih dana divim sebi i svojim dostignucima

pozdrav od popisivaca sa vrachara.....

?:
u stvari nash odnos ima perspektivu samo ako nastavimo tamo de smo i poceli...ali ebesh odnos ima milion ljudi u gradu, a samo na mojoj opstini ih ima.....koliko? sta kaze zadnji popis?

ja sam radila vracar.....sada se ovih dana divim sebi i svojim dostignucima

pozdrav od popisivaca sa vrachara.....

nisam bijo tvoj potpisivac...ali sam tvoj fan...hahah..luda si sto posto obozavam te..ebote
nisam bijo tu dva meseca ,eto pa cemo sad caskati na miru valjda.e sta je sa onom anfibijom,jer se trpa sa nekim,ti sve znas kao udba.hahaha

Ahaaa! :wink:

red_heart.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back