Last dance
Iskusan
- Poruka
- 5.242
naancy saosećam s tobom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e neka i treba, baš mi je dragoooooo!Profimare:ja sam super![]()

shalim se....happy sam neshto......shto je super s obzirom da sam sincj spavala samo 2 sata....
opet se tako isto osetjam...ko shta radi ja pishamsaki8050:osetjam da mi se jaaaaako pishki...mrzi me da ustanem....![]()
:shock: 

Tankian:besno...razocharano...sjebano.......ne mogu vishe stvarno ovako...ne ne.....

prichajTankian:besno...razocharano...sjebano.......ne mogu vishe stvarno ovako...ne ne.....

e saki stvarno ne bih da te zamaram...ali sam poludeo....malopre me keva zove da mi trazhi pare da joj dam,a ja ovde praktichno nemam shta da jedem.....saki8050:prichaj![]()
puko sam,ne mogu vise ovako....pochinjem da kradem...****** moral kad ja nemam za parche leba....:shock: jel ti zayebavash?!!!Tankian:e saki stvarno ne bih da te zamaram...ali sam poludeo....malopre me keva zove da mi trazhi pare da joj dam,a ja ovde praktichno nemam shta da jedem.....![]()
![]()
puko sam,ne mogu vise ovako....pochinjem da kradem...****** moral kad ja nemam za parche leba....
ma loshe je od kad znam za sebe....ovi moji su potpuno nesposobni da zarade pare...zato sam i pobegao od njih....jebbiga josh se nisam ni upisao u shkolu,smradovi mi traze 3000,a niko ne pita dal imam....moram sad da slusham disturbed i system,da potisnem bes...ma bice sve u redu jednog dana,samo da stanem na svoje noge.....saki8050:iiii je.bote shto bi me zamarao :? :? :?....pa jel smo drugovi ili nismo.....a vazhno da za net imash...shalji majci pare barabo!....zezam se....zar je bash tako loshe?
ne taki....ja se trudim da ostanem pozitivan....ali me stigne realnost s`vremena na vreme....Tamplja_90::shock: jel ti zayebavash?!!!
bole me ochi...non stop mi svicka po neko na messengeru...