Kako se osjecate trenutno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
buranija:
Ma ne diram ja tebe samo branim Suzy....

:D

veruj mi....kada pustim Steffija na njega...odma ce ga naci....prevelik je smrad..lako ce ga pronaci...a onda ce da bude- izvini, nisam tako hteo.....!!!
(svaki njegov dalji komentar i kazuje da je prostak...i nedoyebanipickopacenik......)i....1-nisam blajhana ,2-ne bi mogao da mi pridjes ni na kilometar...jer bi se i na toj udaljenosti sklonila od tog smrada.... :?

Suzy:
buranija:
Ma ne diram ja tebe samo branim Suzy....

:D

veruj mi....kada pustim Steffija na njega...odma ce ga naci....prevelik je smrad..lako ce ga pronaci...a onda ce da bude- izvini, nisam tako hteo.....!!!
(svaki njegov dalji komentar i kazuje da je prostak...i *......)i....1-nisam blajhana ,2-ne bi mogao da mi pridjes ni na kilometar...jer bi se i na toj udaljenosti sklonila od tog smrada.... :?

grrrrrrrrrr av av av av!!! :x

Naravno mislio sam u figurativnom smislu.. :lol:

Steffan:
Aphroditi:
Izvini, ne ljutim se.
Samo nisam shvatila da treba tebi da se izjadam zbog svog neuspelog ručka. :P

hehe znao sam da su sve zene osetljive na muske suze.. :lol: sta je bilo zagoreo ti rucak dok si pisala postove na Krstarici ili si eksperimentisala mozda sa novim receptima? :D

Nisam osetljiva na suze, samo nisam iskompleksirana kao neki ovde.
I da, eksperimentisala sam s novim receptima, pa nije ispalo kako sam htela. Ako je to sve uopšte bitno.

Aphroditi:
I da, eksperimentisala sam s novim receptima, pa nije ispalo kako sam htela. Ako je to sve uopšte bitno.

Vidis kako sam pogodio! :D Ali bilo bi mi draze da nisam morao sve da "izvlacim" iz tebe.. :lol: naravno da je bitno, da mi nije bitno ne bih te ni pitao.. :roll:
A sta si probala da spremis ako nije tajna? Ajde molim te da dovrsimo ovo sto smo zapoceli.. ajde Aphroditi.. :D

Steffan:
Aphroditi:

Vidis kako sam pogodio! :D Ali bilo bi mi draze da nisam morao sve da "izvlacim" iz tebe.. :lol: naravno da je bitno, da mi nije bitno ne bih te ni pitao.. :roll:
A sta si probala da spremis ako nije tajna? Ajde molim te da dovrsimo ovo sto smo zapoceli.. ajde Aphroditi.. :D

Što si ti započeo. :P
Kad si baš toliko radoznao, gnocchi de patata sa sosom a la carbonara.
Ispalo je jako teško za moj ukus. Jedva ostadoh živa.
I to je razlog što sam se osećala bljutavo.
Tako profano, zar ne? :? :lol:

Aphroditi:
Što si ti započeo. :P
Kad si baš toliko radoznao, gnocchi de patata sa sosom a la carbonara.
Ispalo je jako teško za moj ukus. Jedva ostadoh živa.
I to je razlog što sam se osećala bljutavo.
Tako profano, zar ne? :? :lol:

Nije bitno ko je zapoceo, bitno je ko je zavrsio.. :lol:

gnoki de patata sa a lal karbonata!?! hahahaha zaista zvuci tesko.. :lol: ni ja ne volim te jake ukuse.. :roll: znas, ne moras nesto na silu da jedes samo zato sto si to ti napravila.. naprotiv, bas onda bi trebala da nateras muza da te odvede u restoran.. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back