A
Aphroditi
Gost
Steffan:Lose ti ispao? Zagoreo? Nemas ga?!? Dozivela si neku neprijatnost za vreme rucka?
A šta to tebe briga, uopšte?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Steffan:Lose ti ispao? Zagoreo? Nemas ga?!? Dozivela si neku neprijatnost za vreme rucka?
buranija:Ma ne diram ja tebe samo branim Suzy....
divlja u srcu:bundeva:divlja u srcu:
ma stefica sigurno![]()
E nije Stefica.![]()
Aphroditi:Steffan:Lose ti ispao? Zagoreo? Nemas ga?!? Dozivela si neku neprijatnost za vreme rucka?
A šta to tebe briga, uopšte?!
Suzy:buranija:Ma ne diram ja tebe samo branim Suzy....
![]()
veruj mi....kada pustim Steffija na njega...odma ce ga naci....prevelik je smrad..lako ce ga pronaci...a onda ce da bude- izvini, nisam tako hteo.....!!!
(svaki njegov dalji komentar i kazuje da je prostak...i *......)i....1-nisam blajhana ,2-ne bi mogao da mi pridjes ni na kilometar...jer bi se i na toj udaljenosti sklonila od tog smrada.... :?
Aphroditi:Izvini, ne ljutim se.
Samo nisam shvatila da treba tebi da se izjadam zbog svog neuspelog ručka.![]()
Suzy:ona zvezdica je -nedoyebanipi'kopacenik
buranija:Ma ne diram ja tebe samo branim Suzy....
O.K. sve jedno hvala na upozorenju...HeBePoBaTaH_:pazi ti mali??? šta radiš, nema ih ovde puno, ali ipak...[/b]
Steffan:Neverovatan, ostavi decka na miru..![]()
Steffan:Aphroditi:Izvini, ne ljutim se.
Samo nisam shvatila da treba tebi da se izjadam zbog svog neuspelog ručka.![]()
hehe znao sam da su sve zene osetljive na muske suze..sta je bilo zagoreo ti rucak dok si pisala postove na Krstarici ili si eksperimentisala mozda sa novim receptima?
![]()
buranija:C c c queen gledaj svoja posla...
Aphroditi:Nisam osetljiva na suze, samo nisam iskompleksirana kao neki ovde.
I da, eksperimentisala sam s novim receptima, pa nije ispalo kako sam htela. Ako je to sve uopšte bitno.
Queen_:buranija:C c c queen gledaj svoja posla...
hehehhe, pa ja nemam posla, zato blejim ovde i huškam forumsku populaciju protiv tebe
Steffan:Aphroditi:Nisam osetljiva na suze, samo nisam iskompleksirana kao neki ovde.
I da, eksperimentisala sam s novim receptima, pa nije ispalo kako sam htela. Ako je to sve uopšte bitno.
Vidis kako sam pogodio!Ali bilo bi mi draze da nisam morao sve da "izvlacim" iz tebe..
naravno da je bitno, da mi nije bitno ne bih te ni pitao..
A sta si probala da spremis ako nije tajna? Ajde molim te da dovrsimo ovo sto smo zapoceli.. ajde Aphroditi..![]()
Aphroditi:Što si ti započeo.![]()
Kad si baš toliko radoznao, gnocchi de patata sa sosom a la carbonara.
Ispalo je jako teško za moj ukus. Jedva ostadoh živa.
I to je razlog što sam se osećala bljutavo.
Tako profano, zar ne? :?![]()