Kako se osećate trenutno?

hehehe pa bio sam malo na onom brodu za krstarenje i tako putovao svetom dok mi se nije smucilo... :lol: neces mi verovati ali tamo se samo yebu ko ludi.... :lol: nista drugo ne znaju da rade... i naravno da sam onda odlucio da se vratim... mislim, kakav je to zivot?!??!!? hahhaha :lol:

Steffan:
heheheh da li si samo pomislio da te nema ili si konkretno zamisljao sam cin? :lol:

Kontao sam Brankov Most i ovaj moj prozor... Al brate nemam terasu, i onda bih morao tako majmunski da skochim da bih se postideo pre nego shto stignem do dole.
A do Brankovog ima mnogo da se hoda, probao sam jednom, pa me proshlo usput...

*******, niko ne ide bus-om na tako neshto...

El si srecan sad?

Meni ovo zabavno, majke mi...

VisionOfDisorder:
Ma da, siguran sam da ti je smetalo u pm...

Pa shto's budan ovako kasno? Sutra nedelja, pa chekash zoru da okajesh grehe?
Woohooo...

hehehe ma, sad sam se vratio kuci... pomagao sam nesto mojim sestrica... :lol: a moji gresi ce se tesko okajati za jedan vikend... a i da hocu ne mogu jer me stalno proganjaju gresne misli... evo, cak i sada imam neke na tebe... :lol:

VisionOfDisorder:
Kontao sam Brankov Most i ovaj moj prozor... Al brate nemam terasu, i onda bih morao tako majmunski da skochim da bih se postideo pre nego shto stignem do dole.
A do Brankovog ima mnogo da se hoda, probao sam jednom, pa me proshlo usput...

*******, niko ne ide bus-om na tako neshto...

El si srecan sad?

Meni ovo zabavno, majke mi...

heheheh i moj najbolji ortak hteo da se rokne na novaka na brankovom mostu.. a onda kada je dosao tamo kazao sebi, pa dobro kada sam vec ovde mogu da vidim i vatromet.. hahahah i da stvar bude gora svidelo mu se i yebi ga, proslo ga kao tebe.. :lol: tako da sledeci put cim zamislis nesto odma se baci na posao, sto vise mislis to ce da ti teze bude.. :lol:

Srecan sam, uvek me ovakve temice oraspoloze.. :lol:

VisionOfDisorder:
Vala jes... popricham malo.. ono samo slivam neke prazne rechenice iz dosade....

Pomaze rad... manje mislish, to praktikujem od skora..

Fizicki ili mentalni? Pitam te to posto ne volim bas nesto da se znojim... onda treba da se kupam... pa da se mazim ispod tusa... pa da mazem kremice... ma idi bre covece prodje mi onda pola dana.. hahahah :lol:

Back