Iskreno, drago mi je sto vidim ovu malu lujku iznad mene.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

vanesssa56:Koji TRIP ...*ebo te

e bre choveche
pa gde si ti odleprshao sve ovo
vremeSteffan:Vision, ajde priznaj, koliko si puta danas pozeleo da se roknes?![]()
neces mi verovati ali tamo se samo yebu ko ludi....
nista drugo ne znaju da rade... i naravno da sam onda odlucio da se vratim... mislim, kakav je to zivot?!??!!? hahhaha 
VisionOfDisorder:3-5....

Steffan:heheheh da li si samo pomislio da te nema ili si konkretno zamisljao sam cin?![]()
VisionOfDisorder:Ma da, siguran sam da ti je smetalo u pm...
Pa shto's budan ovako kasno? Sutra nedelja, pa chekash zoru da okajesh grehe?
Woohooo...
a moji gresi ce se tesko okajati za jedan vikend... a i da hocu ne mogu jer me stalno proganjaju gresne misli... evo, cak i sada imam neke na tebe... 
VisionOfDisorder:Kontao sam Brankov Most i ovaj moj prozor... Al brate nemam terasu, i onda bih morao tako majmunski da skochim da bih se postideo pre nego shto stignem do dole.
A do Brankovog ima mnogo da se hoda, probao sam jednom, pa me proshlo usput...
*******, niko ne ide bus-om na tako neshto...
El si srecan sad?
Meni ovo zabavno, majke mi...
tako da sledeci put cim zamislis nesto odma se baci na posao, sto vise mislis to ce da ti teze bude.. 

VisionOfDisorder:Ne ostavljaj me samog sa njime molim te... Nisu zdrave takve kombinacije..

VisionOfDisorder:Vala jes... popricham malo.. ono samo slivam neke prazne rechenice iz dosade....
Pomaze rad... manje mislish, to praktikujem od skora..

Steffan:hahahahha ma da, u troje ce biti mnogo zdravije..![]()
i to dugotrajni:
zato cju se rado povucji i gledati iz ugla chini mi seVisionOfDisorder:mudro ti to... al smaraju trojke... samo se neshto grabimo...
hehehe... e jesi gola perverzija od choveka...