Kako se odnosite prema nezahvalnicima?

prosjaci se prvi zahvale po standardu(mada ima izuzetaka) ali ima bezobraznih pa ssamo strpaju pare u džep

ali ako pomogneš nekom iz komšiluka, od prijatelja, rodbine...da li tako isto razmišljaš ?
Пријатељу, размишљам увек исто. Верујући сам човек и трудим се да живим по хришћанским начелима. Хвала само Богу припада и Њему само треба угађати, а не треба мени нико са речју - хвала.

Пријатељу, размишљам увек исто. Верујући сам човек и трудим се да живим по хришћанским начелима. Хвала само Богу припада и Њему само треба угађати, а не треба мени нико са речју - хвала.
i ti si samo čovek
zahvalnost je čovečanska

Nije zgodno,kada te neko ignorise,posle bilo kakve pomoci,ali i sa tim mora da se zivi.Ne daj boze da moram da ga pitam da mi uzvrati bilo kakvu pomoc.Mada sam takav,da bi pre crko,nego od takvih zatrazio pomoc zauzvrat.
Slažem se. Kojima sam pomogao makar za banalnu stvar sami su otisli i nisu se vise javljali. Odgovor na temu je da prekidam svaki kontakt sa takvima. Iako iako su praktično oni prvi prekinuli sa mnom, ali ja ih ne cimam i ne zelim da se družim s njima vise.

Back