- Poruka
- 19.509
Svestenici treba da budu uzor vernicima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su pravila za zene u SPC. Zesca degradacija...
bogu se najbolje sluzi kada mu se uzvraca ljubav a ljubav sa razumom nema veze
fala bogu jos nisam umro, vido svasta al' nikad bio svedok toga o cemu sad lupetas. mi imamo nase fino sredjene prodavnice gde mozes da se duhovno okrepis i gde te niko nece silovati da nesto na silu uzmes ako neces. ako ti trebaju njihove adrese dacu ti na pp.![]()
off:
Ti pricas tako kao da treba da umres.
P.S. Idi u Ostrog.(ili kod oca Joila u Kolasin
).
Kad je otac Joil kritikovao pusace u manastiru (grupno) svi su se zgrozili i rekli kako je taj starac strog i da stvarno ne zna sta prica.
Medjutim, kad su se vratili kuci nije im se vise pusilo.
jos danas sam ziv...ovde
a dal' sam trebao pa nisam ili nesto slicno tome nije predmet teze koju sam izno da doticna koleginica lupa.
Ma dobro za ovde, ali da znas ako te spopadaju takve misli ili nisi zadovoljan lekarima (ako si nesto bolestan) - pravac - tamo gde sam ti rekla.
![]()
zdrav sam ko dren..... stojim na trecoj nozi i kucam ovde kolko je staticki cvrsta
smrt moze biti na nekoliko nivoa ovde pricam obicno o metafizici jer me za telesnu zabole posto znam kako cu se vratiti i u cijem oblicju
I to ti neko rekao ? Kad se otac Joil razmahneKad je otac Joil kritikovao pusace u manastiru (grupno) svi su se zgrozili i rekli kako je taj starac strog i da stvarno ne zna sta prica.
Medjutim, kad su se vratili kuci nije im se vise pusilo.
Ni jedna religija ne daje odgovore, samo pokusava da ih zamaskira. Kako moze ateista da krivi Boga? Trazenje krivca vas sebe samog nije odlika vernika vec svih ljudi, jer im je lakse da okrive drugu osobu ( ili Boga ) nego da okrive sebe samog. Kako Bog koji po verovanju pobije sve ljude ne radi lose? Kako mozes da krivis ljude za tzv Veliki Potop? KAko mozes da krivis ljude za odluke Boga? Svaka religija u sebi ima nesto sto ima za svrhu kontrolu ljudi, mozda to ne uvidjas al jednostavno je tako. Ako postujes pravila ides u raj a ako ne, jbbg, ides u Pakao. Na tebi je navodno mogucnost da izaberes.
zdrav sam ko dren..... stojim na trecoj nozi i kucam ovde kolko je staticki cvrsta
smrt moze biti na nekoliko nivoa ovde pricam obicno o metafizici jer me za telesnu zabole posto znam kako cu se vratiti i u cijem oblicju
gledaj samo da ne udariš glavom o plafon balistično s obzirom da stojiš na trećoj nozi kako reče![]()
dutjqo, jel znaš ti gde ima da se daunlouduju zagor teks i marti misterija, nikako da nađem![]()
mrzis ti a ne ja....) u mojoj veri je ljubav u tvojoj i moninoj pre svega mrznja i to prema spc jer toliko vernika nijedna druga verska zajednica ili sekta na balkanu nikad nece imati... vi ste mogao bih reci cista srca na nivou statisticke greske i valjda vam zato i treba ovako agresivna propaganda na forumu po parkovima ili door to door...
)
nama, pravoslavcima, svaki kamen ove zemlje srbije je istorija nase vere, natopljena krvlju nasih predaka koji su za nju dali sve. i vise od zivota.
ali ko sto rekoh... ti to ne razumes.
ditorziono sam preforsirao torzionu oprugu pa sad moram da balansiram malo na njemu a mal na lagerima da odmorim jedinicu za misljenje![]()