- Poruka
- 46.570
Vera u sta?
U Boga. U Vaskrsenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vera u sta?
To je realnost, Bog, vaskrsenje... stvaranje.... ponovno stvaranje...Ja u to ne verujem, za mene je kraj smrt.
Zeli da verujes... utesice te...Sta cu ja kad ja ne verujem u boga, nema meni utehe.
i mnoge pesme sadrze religiozne motiveNe vredi, moraces da na meni upotrebis neke druge adute.
Nismo jos stigli do umiranja, ima vremena.
Za sad ti psihologija ide odlicno i ne samo ona.
Gde ti vidis erotikuNe ide ti lose ni erotika, zavodjenje.
To isto spada u psihologiju, mudrice.
Iako imam dvadesetak godina,imao sam tu nesrecu da izgubim vise clanova svoje porodice i sam gubitak mi je bio jako tezak.Ipak jos kao dete smrt sam prihvatio kao nesto sto je normalno i nisam od onih koji placu i kukaju,ali sam se susretao sa ljudima koji na taj nacin iskazuju zaljenje,cak sta vise(posto zivim na selu)u nekim krajevima srbije se to i podrazumeva i deo je "folklora",obicaja.....Iskreno,kada mi je pre tri godine preminuo otac,pored toga sto sam ga izgubio jako mi je bilo tesko da slusam kuknjavu i naricanje cak i nekih ljudi(pre svega zena)koje i ne poznajem,ali oni misle da tako treba........ja ne mislim tako.
Ne vredi, moraces da na meni upotrebis neke druge adute.
Mona, bre ...![]()
Mislim da on ne bi da priča o uskrsnuću: