Kako se nosite sa smrcu

Sta cu ja kad ja ne verujem u boga, nema meni utehe.
Zeli da verujes... utesice te...

evo iz Biblije " 2 Korincanima 1: 3 Neka je blagoslovljen Bog i Otac našega Gospoda Isusa Hrista, Otac milosrđa i Bog svake utehe,
4 koji nas teši u svakoj našoj nevolji, da bismo mi mogli tešiti one koji su u kakvoj god nevolji istom utehom kojom nas same teši Bog

Dela Apostolska 24:15

15 I imam nadu, koju imaju i oni, da će Bog uskrsnuti i pravedne i nepravedne

Poslednja izmena:
Iako imam dvadesetak godina,imao sam tu nesrecu da izgubim vise clanova svoje porodice i sam gubitak mi je bio jako tezak.Ipak jos kao dete smrt sam prihvatio kao nesto sto je normalno i nisam od onih koji placu i kukaju,ali sam se susretao sa ljudima koji na taj nacin iskazuju zaljenje,cak sta vise(posto zivim na selu)u nekim krajevima srbije se to i podrazumeva i deo je "folklora",obicaja.....Iskreno,kada mi je pre tri godine preminuo otac,pored toga sto sam ga izgubio jako mi je bilo tesko da slusam kuknjavu i naricanje cak i nekih ljudi(pre svega zena)koje i ne poznajem,ali oni misle da tako treba........ja ne mislim tako.

Iako imam dvadesetak godina,imao sam tu nesrecu da izgubim vise clanova svoje porodice i sam gubitak mi je bio jako tezak.Ipak jos kao dete smrt sam prihvatio kao nesto sto je normalno i nisam od onih koji placu i kukaju,ali sam se susretao sa ljudima koji na taj nacin iskazuju zaljenje,cak sta vise(posto zivim na selu)u nekim krajevima srbije se to i podrazumeva i deo je "folklora",obicaja.....Iskreno,kada mi je pre tri godine preminuo otac,pored toga sto sam ga izgubio jako mi je bilo tesko da slusam kuknjavu i naricanje cak i nekih ljudi(pre svega zena)koje i ne poznajem,ali oni misle da tako treba........ja ne mislim tako.

Naravno da kukanje ne pomaze... i nema svrhe ni preterano zaliti...
Gubitak je realnost i on boli...
Treba prihvatiti gubitak
A Vera i nada ostaju.

Mona, bre ...
facepalm.gif

Mislim da on ne bi da priča o uskrsnuću:
Ne vredi, moraces da na meni upotrebis neke druge adute.

Back