Kako se nosite sa odbijanjem?

Sa odbijanjem se nosim odlično. Lako ću ja ako kaže ne, ali šta ću ako kaže da. ;)

Kad se neko ne izjasni, kada ni sam ne zna šta hoće, ili zna ali neće da ti kaže, kad neko ne želi da bude s tobom ali ne želi ni da te izgubi kao opciju, kad te neko fu..ck mind - uje, i štatijaznam, e sa tim imam problem.

Kao nekom ko ne pliva dobro u mutnom, jedno pošteno NE could do miracles.

Čak, kad se s nekim razvlačim godinama, bez valjanog razgovora, bez odluke, bez stremljenja, hoće neće, i kad ta osoba nađe devojku, e to je onda NE, i ja budem intezivno tužna, isplačem se i onda budem srećna. Jer je to za mene NE, onda postajem krajnje nedodirljiva. Napokon bistra voda. Sve što želim tada jeste da blistam i da gledam svoja posla. I ne bude mi žao više kad ga ispaljujem. A po pravilu se tada lože više na mene, a ta pozicija se meni sviđa. He he

Nije lako, ali nije ni tesko. Zavisi od osobe koliko sam se polomio oko nje.
---------------------------------------------------------
Može da ima veze sa slabom društvenom interakcijom. A i ne mora to da bude razlog da tesko pada odbijanje. I da imate cest bogat socijalni zivot ne mora da znači da će te uvek naci odgovarajuću osobu za sebe za prilaz i muvanje. Svako ima slobodu izbora kao i sto ste i sami odbili direktno ili indirektno neku osobu. Da neko nadje odgovarajuću osobu je tesko. Razlog mali grad nema mladih. Veliki grad navodno izbora za svaki dan da se bira, ali ne ceka svako na nas. I kad se neko nadje i pomisli se napokon onda se to izjalovi.

Pravim se da ne čujem. :mrgreen:

Nije lako, ali nije ni tesko. Zavisi od osobe koliko sam se polomio oko nje.
---------------------------------------------------------
Može da ima veze sa slabom društvenom interakcijom. A i ne mora to da bude razlog da tesko pada odbijanje. I da imate cest bogat socijalni zivot ne mora da znači da će te uvek naci odgovarajuću osobu za sebe za prilaz i muvanje. Svako ima slobodu izbora kao i sto ste i sami odbili direktno ili indirektno neku osobu. Da neko nadje odgovarajuću osobu je tesko. Razlog mali grad nema mladih. Veliki grad navodno izbora za svaki dan da se bira, ali ne ceka svako na nas. I kad se neko nadje i pomisli se napokon onda se to izjalovi.
Ako ne ubodem picu siguricu nosim se ono baš bukvalno. :rumenko: :lol:

Evo ovde kriticna imena Branka Marija Tanja Ljubica iiii Dusan 😂😂😂
Tebi je kriticno ime Dusan? :think:
Ma lako ja izlazim na kraj sa odbijanjem, navikao sam.
Problem nastaje kad me ne odbije - ne znam šta ću dalje :eek:, nepoznat teren!
:rotf:
Pa ispostavilo se ne najsjajnije :mrgreen: ali cini mi se da sam to prevazisla,pa sada to posmatram kao prostu razmenu informacija muskarac-zena ciji je produkt dogovor ili ne,a ne da tu neko nije u redu.Znaci dve osobe,obe su u redu,samo nije postignut dogovor.
Ili obe osobe nisu u redu,ali ipak nema dogovora.
Nekad se i zamislim,da su neke pristale bilo bi previse ludila na jednom mestu...

Inace ne je sasvim legitiman odgovor,odgovor "mozda" me iznervira i automatski se kod mene pali crvena lampica na kojoj pise NE.

Ne treba biti navalentan,treba shvatiti posebno ako si zensko.Muskarac treba da pridje prvi, ako ti muskarac ne pridje prvi onda nemoj rizikovati.Vazno je ne osramotiti se ako si zensko,a mogla bi da se takoreci izblamiras ako insistiras na nekom muskarcu,a da to nije uzajamno. Treba muskarac prvi da pridje, i to je vazno,da budes tipicno zensko,ako ti muskarac pridje prvi onda je to sigurno da muskarac tebe hoce,i nema sanse da se nekako osramotis javno ili privatno.

Sa odbijanjem se nosim odlično. Lako ću ja ako kaže ne, ali šta ću ako kaže da. ;)

Kad se neko ne izjasni, kada ni sam ne zna šta hoće, ili zna ali neće da ti kaže, kad neko ne želi da bude s tobom ali ne želi ni da te izgubi kao opciju, kad te neko fu..ck mind - uje, i štatijaznam, e sa tim imam problem.

Kao nekom ko ne pliva dobro u mutnom, jedno pošteno NE could do miracles.

Super ti je avatar! Htela sam da kliknem da podrzavam,medjutim radije cu ti reci licno.

Čak, kad se s nekim razvlačim godinama, bez valjanog razgovora, bez odluke, bez stremljenja, hoće neće, i kad ta osoba nađe devojku, e to je onda NE, i ja budem intezivno tužna, isplačem se i onda budem srećna. Jer je to za mene NE, onda postajem krajnje nedodirljiva. Napokon bistra voda. Sve što želim tada jeste da blistam i da gledam svoja posla. I ne bude mi žao više kad ga ispaljujem. A po pravilu se tada lože više na mene, a ta pozicija se meni sviđa. He he
Ovo je super.:ok:

Back