Kako se nosite sa lošim vestima ?

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.044
Danas sam tužna dan je počeo fantastično i jedna loša vest i nista nije kao što je bilo ....

i zašto vazda kad kontam "sve je potaman i sve je super baš ovako kako jest " i onda te klepi

Dok sam bila mlada i kad bi čula za nečiju bolest bilo mi je to nekako nestvarno i daleko sad u godinama srce počne lupati a noge bi da otrče sa mjesta dešavanja ...kao da se može pobjeći.

Jedna iz naših redova je teško obolela niti je vrijeme niti su godine za takvu vrstu borbe ali je obolela .

Kako podnosite loše vesti osoba koje su vam dragi i koje volite ?

Danas sam tužna dan je počeo fantastično i jedna loša vest i nista nije kao što je bilo ....

i zašto vazda kad kontam "sve je potaman i sve je super baš ovako kako jest " i onda te klepi

Dok sam bila mlada i kad bi čula za nečiju bolest bilo mi je to nekako nestvarno i daleko sad u godinama srce počne lupati a noge bi da otrče sa mjesta dešavanja ...kao da se može pobjeći.

Jedna iz naših redova je teško obolela niti je vrijeme niti su godine za takvu vrstu borbe ali je obolela .

sve zamazem smehom..
mada u zadnje vreme mi se cini da sam nekako neosetljiva tj zeljno pomazem i saniram stetu al se nekako emotivno iskljucim tj ulkjcena sam emotivno do mere gde mene to steti...

...mrtvo...kao da otupim, sva cula se svedu na minimum i guram stepenicu po stepenicu...kasnije, ponekad, dosta kasnije me stigne...dok traje kao da se skupim, udjem u jezevu kucicu, napravim se na lopticu da zastitim neznu unutrasnjost i kotrljam lopticu sa zastitnim bodljama, ne pustam glas i samo po tome sto fizicki propadnem moze se reci da se nesto strasno desilo...tip sam koji ima postreakcije...

...jako tesko, trudim se da olaksam koliko god sam u mogucnosti, da li u smislu da odradim nesto napolju sto ta osoba ne moze ili u kuci nebitno, da slusam i tesim koliko god
moze neko da se utesi u takvoj situaciji ili da samo slusam i cutim dok place, ako place...oduvek je tako.....cak i sad kad meni treba ta ljudska topla prijateljska podrska koju
vec negde napisah nisam dobila koliko sam zasluzila...ali nema veze i pored toga isto bih radila ako znam da mogu biti od bilo kakve pomoci....kad nekog volis i drag ti je onda
ne meris na vagu sta si dao sta di dobio....

Opterecuju me takvi problemi, mogu da se izborim sa vlastitim strahom, ali kad osetim strah, bol i tugu osoba koje su mi drage to me unistava.

Back