Rising star
Primećen član
- Poruka
- 509
Vredi li pomiriti se kada nesto zelite, a znate da ne mozete da imate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vredi li pomiriti se kada nesto zelite, a znate da ne mozete da imate?
Ukoliko se pitanje odnosi na materijalno, apsolutno da.Vredi li pomiriti se kada nesto zelite, a znate da ne mozete da imate?
Kad bi smo se u zivotu vodili logikom samoodricanja onda nikad ne bi bili frustrirani jer ne bi zeleli nista (sem hrane, vode). Samim tim sto ne zelimo nista i sto smo skromni donosi nam veci dusevni mirZavisi od toga šta želim, ali svakako mislim da čovjek treba težiti da da svoj maksimum u svakom poslu kog se prihvati (priča još iz osnovne škole o trudu, odricanju itd...). Međutim, ukoliko ne mogu dobiti ono što želim, to mi ne može uzrokovati frustraciju.
I marljiv i uporan i posvećen i tako to. Da.Pomiriš se trenutno ali radiš na tome da ostvariš ono što želiš.
Naravno samo treba da budeš realan.
Pomirio se ne pomirio,to nesto ne mozes imati.Sedi placi 5 dana pa kreni dalje ili odmah kreni dalje.Vredi li pomiriti se kada nesto zelite, a znate da ne mozete da imate?
Astrologija na delu, greh veliki... imaš rogove, ili si neko ko je naučio da izraste rogove kad treba;Derem se, plačem, ucenjujem, krivim familiju 3 kolena unazad, a onda ispečem krokete od krompira, presolim, i odem da spavam
Sve je to naravno skoro dijabolično, ali ne opterećujem se više time, batalila sam i lični rast i sve
Kako kaže Džejms Hilman u svojoj knjizi 'Psihoterapija postoji već 100 godina a svet je postao gore mesto' da psihologija pokušava da nas izleči od imanja ličnosti
Šta je toliko moj lični rast i otmeno nošenje sa frustracijama važno za svet, ama baš ništa. Mogu lično i privatno za sebe biti najveća dijabola koju je svet ikad video, potpuno toksična za sebe i sebi najveća prepreka, ali ako uradiš nešto objektivno dobro, to je daleko važnije
Ja sam VodolijaAstrologija na delu, greh veliki... imaš rogove, ili si neko ko je naučio da izraste rogove kad treba;
Fascinantno je koliko vatre šalješ. Hvala ti na tome što si se pojavila jer takve ljude volim da čitam na Forumu!![]()
Vatra si... ne znam kako, ali.... izuzetno si mi draga na prvu loptu! Kako ti to sročiš... ne verujem, to je neka visoka inteligencija!Ja sam Vodolija
Chovek treba da zna svoje limite...Vredi li pomiriti se kada nesto zelite, a znate da ne mozete da imate?