Kako se niski likovi suočavaju sa time da nisu pravi muškarci

Sećam se jednog para, on nizak a ona poprilično visoka
Ne znam da li su i danas zajedno ali su bili extra par za videti
Šta je pravi muškarac?
Sta go da je pravi muskarac
njegova visini nema veze s tim.
Kao ni bilo koji drugi fizicki atribut.
A ljude koji su toliko plitki da im je to bitno
pewgazim kao potokj.
Zanimaju me samo oni do kojih moram da plivam da se tako izrazim
dakle
da se mallo potursim jer ih floskule i predrasude ne zanimaju.

@Hrvatius dobio si ovde odgovore vezane za niske muškarce. Niko ti, sem mene nije napisao da su alkohol i antidepresivi loša kombinacija.

Zaista mislim da je to mešanje alkohola i tableta veoma štetno. Posledice možda ne osećaš sada, ali ćeš osetiti kasnije.

Da li još postoji neki problem, mnogo ozbiljniji od niskog rasta.

Moj brat od ujaka je nizak. Oženio je devojku koja je viša od njega. Sada imaju decu. On ima stabilnu profi karijeru.

Znači, visina mu nije bila problem za ozbiljnu vezu, brak, decu, poslovnu karijeru.

Razgovaraj sa psihologom ili psihijatrom koji ti prepisuje antidepresive, o tome koliko ti smeta visina na koju nisi i ne možeš da utičeš.

Шира рамена, ужа карлица, нижи ниво телесне масти, дубок глас, брада, длакаво тело, мшићна маса, физичка снага, капацитет плућа, храброст, амбициозност, агресивност, логика, самоконтрола, самосвест, способност одлагања гратификације, итд.

Шира рамена, ужа карлица, нижи ниво телесне масти, дубок глас, брада, длакаво тело, мшићна маса, физичка снага, капацитет плућа, храброст, амбициозност, агресивност, логика, самоконтрола, самосвест, способност одлагања гратификације, итд.
Boldovano su razlike a ne “veci potencijal”.
Neboldovano nema veze sa polom.

Dokazi suprotno.
То би значило да и ти мораш да докажеш своје тврдње. Хоћеш ли то учинити? Наравно да нећеш.

Boldovano su razlike a ne “veci potencijal”.
Наведено су пре свега особине и то оне за које мушкарци имају већи потенцијал да их развију.

Упрошћено, ДНК одређује максималну ширину рамена, а окружење одређује колико ће тај потенцијал бити актуелизован.

Pravi muskarac ovdje mnogi ne znaju sta znaci rijec pravi muskarac,jedno velika vecina muskaraca nisu pravi muskarci i to nema veze sa fizickim izgledom to ne definise muskarce

Pravi muskarac pise muziku,komponuje muziku,zanate radi solo, zna da popravi bojler,struju,zna da molerise,zna da rukama napravi kucu,zna da gradi velike gradjevine, zna da vozi sva prevozna sredstva,zna da popravi auto,zna da svira klavir,zna da izdrzava svoje voljene ljude da im nista u zivotu ne fali,zna djecu da vaspita,zna ljude da predvodi...

Jel shvatate sada sta znaci pravi muskarac, ako sve ove stvari ne znate,sta ste vi kao muskarac,sta vam znaci prica imam visinu ili sam nizak

Pravi muskarac ovdje mnogi ne znaju sta znaci rijec pravi muskarac,jedno velika vecina muskaraca nisu pravi muskarci i to nema veze sa fizickim izgledom to ne definise muskarce

Pravi muskarac pise muziku,komponuje muziku,zanate radi solo, zna da popravi bojler,struju,zna da molerise,zna da rukama napravi kucu,zna da gradi velike gradjevine, zna da vozi sva prevozna sredstva,zna da popravi auto,zna da svira klavir,zna da izdrzava svoje voljene ljude da im nista u zivotu ne fali,zna djecu da vaspita,zna ljude da predvodi...

Jel shvatate sada sta znaci pravi muskarac, ako sve ove stvari ne znate,sta ste vi kao muskarac,sta vam znaci prica imam visinu ili sam nizak
Znači nema "pravih muškaraca" po tebi

Znači nema "pravih muškaraca" po tebi
Veoma malo,evo ti si zena kako ces se oslonit na muskarca i cijenit ga sustinski ako on ne zna nista da radi od navedenih stvari i sta ti znaci ako je visok ili nablidovan npr jedino moze da radi kao zigolo da zaradi novac,da li je to pravi muskarac npr

Hoces da ti dam primjer pravog muskarca a ti kao zena to znas jako dobro msm osjecas

Veoma malo,evo ti si zena kako ces se oslonit na muskarca i cijenit ga sustinski ako on ne zna nista da radi od navedenih stvari i sta ti znaci ako je visok ili nablidovan npr jedino moze da radi kao zigolo da zaradi novac,da li je to pravi muskarac npr

Hoces da ti dam primjer pravog muskarca a ti kao zena to znas jako dobro msm osjecas
Koji muškarac zna da vozi sva prevozna sredstva? Pa da je to još neki kriterijum :lol:
Malo si se zaigrao

Koji muškarac zna da vozi sva prevozna sredstva? Pa da je to još neki kriterijum :lol:
Malo si se zaigrao
Ti malo bukvalno sve shvatas,ne mora sada da zna podmornicu da vozi itd ali kamion,kombi,auto i motor bi trebao,ne sve ali i vecinu stvari koje sam prethodno nabrojao,mora da bude sposoban da pravi novac ne mora znati sve moguce zanate al jedno 3 ili 4 zanata bilo bi pozeljno to se tokom zivota uci.

Primjer muskarca npr je Lukasenko presjednik Bjelorusije ne sada zato sto je mocan i ima titulu ne,on je covjek koji je fakuktetski obrazovan,radi oko zemlje krompir sadi,voce, povrce,lik je iz radnicke porodice,jak prav zdrav,ne pije ne pusi,svasta zna da radi to se za njega zna, pravi muskarac je i Miroljub Petrovic koji je jako sposoban i svestran, nebitno sada da li se on tebi svidja i ima li tijelo kao Apolon to je nebitno,ti ces kao zena cijeniti i postovati takvog muskarca sada hoce li ti biti simpatican to je druga prica to nije ni bitno

Mnogi likovi koji imaju neke titule a ko zna kako su dosli do njih,ne znaju ni krevet da spreme bez pomoci zene ni jaje da skuvaju i kako ces cijeniti takvog muskarca kao zena

Ti malo bukvalno sve shvatas,ne mora sada da zna podmornicu da vozi itd ali kamion,kombi,auto i motor bi trebao,ne sve ali i vecinu stvari koje sam prethodno nabrojao,mora da bude sposoban da pravi novac ne mora znati sve moguce zanate al jedno 3 ili 4 zanata bilo bi pozeljno to se tokom zivota uci.
Ne shvatam ništa bukvalno, samo čitam.
Naveo si čitav spisak

Ne shvatam ništa bukvalno, samo čitam.
Naveo si čitav spisak
Lako je ako analiziras kucu svoju gdje zivis ili put kojim ides do posla ili firma gdje radis,ti ces jasno vidjeti da sve sto vidis su neki vrijedni i sposobni pravi muskarci to pravili i radili,sto ti je napravio stolar,parket parketar,zid gradjevinac a krecio ga je moler,bojler opet neki sposobni muskarac,auto ti popravi neki mehanicar,put kojim vozis auto opet neki muskarci itd...

Ako si u vezi ili braku sa nekim muskarcem a on bas nista od ovog ne zna da radi a ne mora sve znati,niko ne zna sve,ali ako za sve zivo sto se desi u kuci zove majstora a ne zna ni jaje da skuva za dorucak vec mu ti to radis ili ne zna ni krevet da spremi vec mu ti spremas,da li je to pravi muskarac.Ako muskarac ne zna najobicniji kvar na autu da popravi ili ulje da stavi kakav je to muskarac.Imas zene koje imaju jako sposobne muskarce kraj sebe koji ima pola stvari u kuci sami odrade a za pola zovu majstore

Ti ako imas muskarca kraj sebe treba da ga pitas,sta ti znas da radis konkretno kao muskarac, sta ce da ti kaze lijepo pricam i imam misice i radim u nekoj firmi neke a oko kuce mi ti sve radi,a on ce biti muskarac aaxxaxaxaxa pa to ne ide tako,muskarac je sposobnost da napravi dobar zivot svojim volejima

Donald Trump je npr muskarac pravi klasicni veliku porodicu ima i svi zive dobro zahvaljujuci njemu,nista im ne fali u zivotu

ako za sve zivo sto se desi u kuci zove majstora a ne zna ni jaje da skuva za dorucak vec mu ti to radis ili ne zna ni krevet da spremi vec mu ti spremas,da li je to pravi muskarac
То су, ако мене питаш, ситнице, ствари од мањег значаја, које се, уосталом, лако уче ако имаш некога од кога можеш да их научиш.

Poslednja izmena:
Аутора теме вероватно пре свега занима како сексуално да привуче девојке.
Pa ne fizickim izgledom,jel ti mislis da djevojke padaju na muskarce koji su miscavi i lijepi logicno da ne,mnogo vise lijepih muskaraca imas medju povucenim i introvertnim muskarcima,pa oni 100 puta manje imaju zena kraj sebe nego ovi napadni i ekstrovertni,samo ti na ulici prvo primjetis ome koji se namecu u prvi plan

Pa ne fizickim izgledom,jel ti mislis da djevojke padaju na muskarce koji su miscavi i lijepi logicno da ne,mnogo vise lijepih muskaraca imas medju povucenim i introvertnim muskarcima,pa oni 100 puta manje imaju zena kraj sebe nego ovi napadni i ekstrovertni,samo ti na ulici prvo primjetis ome koji se namecu u prvi plan
Мислиш да је лакше сексуално заинтересовати просечну жену тиме што знаш да компонујеш музику него тиме што си висок и мишићав?

Мислиш да је лакше сексуално заинтересовати просечну жену тиме што знаш да компонујеш музику него тиме што си висок и мишићав?
Da, npr ako si mlad momak i popularan si u drustvu zato sto si karatista imaces cure,ne zato sto si jak vec zato sto si karatista to zene lozi jer u tim godinama za te cure je to sposobnost neka i status jer vec imas svoj neki dinar,e sada ako si tatin sin pun para ono debil koji ne zna nista i nema nikakvu sposobnost onda zenu taj neko nece seksualno loziti nimalo,ali ce ona biti sa njim jer za nju taj idiot ima pare pa ce da ga muze i vara sa drugim likovima

Zenu pale muskarci koje ona postuje i sa njim se seksa

Ovde se slazemo, DNK. (za bold)
Kod osobina: hrabrost, ambicioznost, samokontrola, samosvest, ... nema veze kojeg si pola.
Kakvi su ti dokazi tu potrebni? Ima mnogo hrabrih zena i manje hrabrih muskaraca (ili obrnuto).
Isto vazi za svaku narednu napisanu osobinu.

Jedino kod logike postoji razlika (muskarac-zena).
Tu se razlikujemo.

Ali ovo o cemu pisemo, ti i ja nema veze sa ovom temom.
То би значило да и ти мораш да докажеш своје тврдње. Хоћеш ли то учинити? Наравно да нећеш.

Наведено су пре свега особине и то оне за које мушкарци имају већи потенцијал да их развију.

Упрошћено, ДНК одређује максималну ширину рамена, а окружење одређује колико ће тај потенцијал бити актуелизован.

Evo, pokusacu.

Back