KAKO SE NAJBRZE PORODITI?

• Začetnik teme Začetnik teme ZIMIV
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
prochitala sam negde da neki struchnjaci savetuju da pre nego shto se porodi zena, mushkarac treba da je ye.be i da svrshi u nju, jer ejakulat olakshava porodjaj tj smanjuje bolove..ko zeli, neka proba, pa da nam javi..ali nemojte to bash u porodjajnoj sali :mrgreen:

Ma da,zena ne zna gde se nalazi,a ti joj predlazes sex. Mene je toliko bolelo da nisam mogla ni da sedim,a kamo li da se sexam. To sto si cula je cista glupost:shock:
Nego Georgina,samo hrabro,cekamo to tvoje luce da izadje pa da nam ga posle pokazes na temi Ti mali smesni ljudi;)

e pa zavisi..
ako je prvi porodjaj ili ne znam koji i zavisi ako je popucala ili je sechena ..a mozda je carski i to..
mada i posle carskog ne moze..sve to dole boli..
pa ja mislim da sam posle 2 nedelje trazila i kad sam videla da boli, nisam htela..
ma posle 2 meseca opushteno..
a posle 6 meseci-godinu dana, kao da nisi radjala, sve najnormalnije kao shto je bilo (bar je u mom sluchaju tako, nije mi bila teshka beba :).. nisam bash jela u trudnoci.. )

ybt pa shta je tu chudno.. trudnice se tucaju, u chemu je problem?
bash mi se jebalo u trudnoci!! plus sam bila milion % izgubljenija, nervoznija i svashta sam tripovala i koliko mi je paznje, neznosti i sexa falilo, da je to uzas!!! mrzim mushke ****** koje ne razumeju trudnice i njihove potrebe..e sad sam se iznervirala..znachi, hvala Bogu da je dotichni proshlost!

posle normalnog ili carskog porodjaja nepreporucuju ovde dva meseca da se ima odnos
a sto se tice odnosa sad u 9mes.ja sam dobila bolove i prave bolne kontrakcije malo prokrvarila nista strasno kaze doktor.ali nepreporucuju s x u 9mesecu i ako je sve ok

prochitala sam negde da neki struchnjaci savetuju da pre nego shto se porodi zena, mushkarac treba da je ye.be i da svrshi u nju, jer ejakulat olakshava porodjaj tj smanjuje bolove..ko zeli, neka proba, pa da nam javi..ali nemojte to bash u porodjajnoj sali :mrgreen:
orgazam izaziva ritmicne kontrakcije, i to valjda moze da pokrene porodjaj...
a i u spermi ima prostaglandina (valjda, mrzi me sad da guglam) koji omeksavaju grlic,..tako nesto, secam se da sam o tome citala, sad ne drzite me za rec.

Zamolila bih sve zene a i muski deo ako slucajno znate sta treba zena da uradi da se sto pre otvori barem malo?Ja sam usla u deveti mesec i hvala bogu i ja i beba smo dobro.Ali beba po meni je malo krupnija a i doktor se slaze.Taj dan kad sam usla u deveti mesec mali je imao 3kg800 a doktor kaze da po njemu ako doguram do kraja devetog meseca moze biti i 4kg500do 5kg posto prateci zadnjih meseci koliko dodaje moze vrlo lako da se desi.trazila sam da me porodi, cula sam da moze da mi ukljuci vestacke bolove i tako to ali on doktor nije za to dok se ne otvorim barem malo.Setam stalno nosim tesko penjem se i spustam niz stepenice i tako to ali nece nista za sad!za neki dan opet mi je dao sastanak i neznam dali da mu trazim da me porodi na carski?jer iskreno mislim da cu lakse proci i na carski nego normalno roditi malog od 4 i nesto kila?Sta vi mislite i kako ste vi prosli na porodjaju sa krupnom bebom?Hvala unapred:)

Zakazi termin za porodjaj i porodi se u epiduralnoj aneteziji, tada ti daju indukciju da se brze otvoris. Misicni tonus ti je ocuvan, senzorni blokiran, pa normalno rodis bebu, ali te nista ne boli. Idealna kombinacija KBC Zvezdara, dr Maletic, dr Miladinovic.

Back