YouBetterStop
Primećen član
- Poruka
- 757
DRZI se ZIMIV! jos koji dan i mali smotuljak je u tvojim rukama. jao, kako je to slatko, kad se setim samo... :smile:
sve najbolje!
sve najbolje!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
, i da sto pre prodje
, i da nam se javis kad se sve zavsi...

ja sam i imalaja to veche pre nego shto su krenule kontrakcije sam htela da imam sex, ali on me coolirao..
na taj deo priche mislim..a posle kad krenu bolovi verovatno mnogim zenama dodje da ubiju muza..
15.07. oko 23h sex 

.. nisam bash jela u trudnoci.. )ja sam i imala15.07. oko 23h sex
a 16.07. u 19h bébé
mene je sex opustao
dosla si da napises no com?no com
dosla si da napises no com?![]()
DRZI se ZIMIV! jos koji dan i mali smotuljak je u tvojim rukama. jao, kako je to slatko, kad se setim samo... :smile:
sve najbolje!

ovaj.. možda nije tema.. ali koliko dugo posle nema?

meni ja pao na pamet posle nedelju dana![]()
orgazam izaziva ritmicne kontrakcije, i to valjda moze da pokrene porodjaj...prochitala sam negde da neki struchnjaci savetuju da pre nego shto se porodi zena, mushkarac treba da je ye.be i da svrshi u nju, jer ejakulat olakshava porodjaj tj smanjuje bolove..ko zeli, neka proba, pa da nam javi..ali nemojte to bash u porodjajnoj sali![]()
Zamolila bih sve zene a i muski deo ako slucajno znate sta treba zena da uradi da se sto pre otvori barem malo?Ja sam usla u deveti mesec i hvala bogu i ja i beba smo dobro.Ali beba po meni je malo krupnija a i doktor se slaze.Taj dan kad sam usla u deveti mesec mali je imao 3kg800 a doktor kaze da po njemu ako doguram do kraja devetog meseca moze biti i 4kg500do 5kg posto prateci zadnjih meseci koliko dodaje moze vrlo lako da se desi.trazila sam da me porodi, cula sam da moze da mi ukljuci vestacke bolove i tako to ali on doktor nije za to dok se ne otvorim barem malo.Setam stalno nosim tesko penjem se i spustam niz stepenice i tako to ali nece nista za sad!za neki dan opet mi je dao sastanak i neznam dali da mu trazim da me porodi na carski?jer iskreno mislim da cu lakse proci i na carski nego normalno roditi malog od 4 i nesto kila?Sta vi mislite i kako ste vi prosli na porodjaju sa krupnom bebom?Hvala unapred![]()