badja007
Ističe se
- Poruka
- 2.315
Za sve drugo sto si naveo se slazem a za ovo nisi u pravu.......Zene Skorpije i Lavice su mnogo vjerne traze uvijek istrajnost u osobi i doslednost to ih uvijek osvoji nebitno jesu li zene ili muskarci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za sve drugo sto si naveo se slazem a za ovo nisi u pravu.......Zene Skorpije i Lavice su mnogo vjerne traze uvijek istrajnost u osobi i doslednost to ih uvijek osvoji nebitno jesu li zene ili muskarci
Ha,...mlakonje ne idu uz Ovnice i Jarčice, mi takve "jedemo za doručak"!Zene koje su rodjenje u kardinalnim znacima uvijek ce traziti slabijeg muskarca od sebe ali uvijek sem Zene Raka koja je manipulator pa trazi emotivno osakacenu osobu al jacu onako malo siroviju koju moze emotivno da ucjeni.Zene Vage iako onako slatke su veoma zene koje vole da kontrolisu vode muskarca za lanac samo imaju taktiku rade to na finjaka da se ne osjeti.Zene Ovnovi i Jarcevi one tek traze nekog mlakonju da ga kontrolisu ako su muskarci u pitanju traze mlake zene
Ja sam skorpijaHa,...mlakonje ne idu uz Ovnice i Jarčice, mi takve "jedemo za doručak"!![]()

Zene koje su rodjene u promjenjljvim znacima one nikada ne znaju sta hoce u zivotu jel zele milion stvari i misljenja i zelje im se mijesnjaju svaki dan tako da kod njih nema pravila ni logike.Dok npr zene u fiksnim znacima uvijek znaju sta hoce mrze promjene mrze inicijative oce uvijek da imaju jasnu pricu sa nekim i tako monotno do kraja zivota ako nema to sto ona jasno zeli u svojoj glavi dzaba ti i da si neki milioner i glumac.Zene u kardinalnim znacima one su te koje vladaju musakrcem imaju incijativu guraju nekoga kroz zivot takav im musakrac i treba slabiji jel su one zene predvodnice kao i muskraci koji su rodjeni u tim znacimaSkorpije zene vole kad ih kuliras i tretiras kao smece da je ona kriva za to kako se ti osecas,ne javi se na poziv dodjes napravis skandal,poveri se o licnim traumama i to vole
Racice vole kad si dominantan i led ledeni,da se mucis sa pokazivanjem emocija i zajedno sa njom stvaras komfora,postavljanje granica da niko nikome ne povredi ego
Ribe mi zvuce kao najteze za osvajanje
Jarcevi zene vole kad si glavna sirovina spremna da polomi picku onome koji je pogleda,ne bi bilo lose i da je impresioniras novcem al na njoj nemoj da stedis
Zene Ovnovi konstantno nesto dobacujes i pravis joj izazov,vole i inicijativu i direktnost,price o sexu,da je zelis,nemoj bezati od svadje a,li ne zaboravi da je pohvalis
Devicu zenu osvajas tako sto si ti njen projekat i ona ce da te popravi,moras biti na obe strane malo,jesi super i najbolji ali uz nju ces biti jos bolji dozvoli joj to
Strelac zenu osvajas time sto nisi sam u glavi i svaku licnost izbacis na videlo jos je bolje i ako ih lazuckas otvoreno,moras imati personality i skakati sa teme na temu
Blizancima je prvi utisak sve,detinjaste zene,ne znaju sta hoce ali ti znas lupi sakom o sto i vodi
Zene u znaku Bika vole kad si intenzivan,samo sto ne explodiras,brz nadrkan hod,guraj nju u prvi plan nek ona komanduje a ti ces u krevetu
Nisam bio sa svakom slusao sam tudja iskustva i sunce mi se nalazi u zavodnickoj u 7 kuci
Takve traze za brak uvijek to je tako to sto ti npr volis nesto jace npr to ti nije zbog Jarca nego zbog Lava kojeg imas ili SkorpijeHa,...mlakonje ne idu uz Ovnice i Jarčice, mi takve "jedemo za doručak"!
Takvi se lože na NAS!

Gdje su ti Venera i MjesecA sta sam ja onda kao Jarac, a u podznaku Ovan? Bas me zanima![]()
Koja žena traži mlakonje u braku?Takve traze za brak uvijek to je tako to sto ti npr volis nesto jace npr to ti nije zbog Jarca nego zbog Lava kojeg imas ili Skorpije

Normalno,...ti su i mlakonje u horoskopu!Svaki natal koji je lisen uticaja Marsa Saturna Urana i Plutona je srecan natal
Traze mnoge vidi ako je zena previse lijepa i ljubomorna trazice ruznijeg muskaraca da bi joj ljubomora bila manja ako je kao neka feministkinja trazice mlakonju e sada veci broj zena vjerovatno zeli te neke jace tipove i to je okKoja žena traži mlakonje u braku?
Nijedna!
Sad,...to što oni jure nas, to je tačno i to je druga priča.Ni za "zilion" dolara!
Ja ti prva garantujem,...pre se nikad ne bih ni udala!
Nisu mlakone ljudi sa maleficima u natalu Saturn moze da cijedi osobu al sa godinama jaca u toj svojoj muci tako da su nezaobilazna snaga.Jarac je primjer togaNormalno,...ti su i mlakonje u horoskopu!
Šta fali ružnijim muškarcima? To ne znači i da su mlakonje i manje poželjni, po defoltu .LolTraze mnoge vidi ako je zena previse lijepa i ljubomorna trazice ruznijeg muskaraca da bi joj ljubomora bila manja ako je kao neka feministkinja trazice mlakonju e sada veci broj zena vjerovatno zeli te neke jace tipove i to je ok

Ne fali im nista ako si ti 500 puta ljepsa od njihŠta fali ružnijim muškarcima? To ne znači i da su mlakonje i manje poželjni, po defoltu .Lol![]()
Pre ili kasnije svakom znaku dođe doba kada bude pod Saturnovim uticajem.Nama jeste bolje, nego ostalima u tom pogledu, zato što je i naš vladar natala i ne doživljamo ga tako tragično, kao ostali znaci.U tome je fora.Jednostavno,...rad, red i disciplina je nešto što je Saturnov diktat i ko se sa tim saživio, taj je veći deo posla u životu obavio.Nisu mlakone ljudi sa maleficima u natalu Saturn moze da cijedi osobu al sa godinama jaca u toj svojoj muci tako da su nezaobilazna snaga.Jarac je primjer toga
Ja ga citav zivot osjecam lomi me svaki dan al vise sam navikao.Saturnove muke bio sam kod zubara jedno milion puta lomio ruku 2 puta,imao muka nekih masu eto nekako sam izgurao sve to al zato jedina mi je nagrada sto izgledam mladoliko svi mi daju 10 godina manje jos mi brada nije izrasla hvala dragom SaturnuPre ili kasnije svakom znaku dođe doba kada bude pod Saturnovim uticajem.Nama jeste bolje, nego ostalima zato što je i naš vladar natala i ne doživljamo ga tako tragično, kao ostali znaci.U tome je fora.
Svi ga osećaju, ne samo ti.Tebi je u podznaku, drugima u nekom drugom znaku i kući,...sve zavisi.Tamo gde je nekome pozicioniran Saturn u natalu, tamo mu se nalazi životna lekcija ili izazov, koji mora savladati.To je svrha ove planete.Sad,...to što mnogim ljudima nije prijatno jer je tako, to je druga stvar.Ja ga citav zivot osjecam lomi me svaki dan al vise sam navikao.Saturnove muke bio sam kod zubara jedno milion puta lomio ruku 2 puta,imao muka nekih masu eto nekako sam izgurao sve to al zato jedina mi je nagrada sto izgledam mladoliko svi mi daju 10 godina manje jos mi brada nije izrasla hvala dragom Saturnu
Saturn ne donosi nikakvo zlo, već ograničenja u nečemu.Svi mi smo nečim ili negde ograničeni.Niko od nas nije savršen! Ali ako savladaš Saturnovu lekciju koja se zahteva od tebe (ona ti je vezana za smisao i značenje 11-e kuće), nećeš se više nikada tako osećati!Meni je Sa u Ribama, u 11. i ta pozicija se ne smatra nešto naročito teškom ali gradi loše aspekte ličnim planetama.
U zadnje vreme imam osećaj kao da mi je nešto selo na kičmu i jaše li jaše onako pomalo ali konstantno.
A još mi nije ni počeo Sa povratak.