Kako se javiti devojci ?

za početak tako kad se sretnete po hodniku možeš opet da se uhvatiš te teme o izlazcima i nekako da ubaciš tu kako bi možda bilo zanimljivo da izađeš malo i ti pošto nisi odavno...pitaš je gde izlazi...
Pa sledeći neki put isto tako se sretnete i krenete da ćaskate o nečemu drugom,pa sleće put isto tako...ono nalaziš teme čisto da pričate tako kad se sretzne dok ne vidiš da ona počne opušteno da ćaska,možda sama počne da nalazi neke teme da pokrene tako kad se sretnete...e kad dođete do toga onda možeš da je pitaš i za broj i da predložiš neko druženje...
Zahvaljujem na predlogu. Deluje mi kao realan i ostvariv.

Ma ja sam ti načisto spetljan po pitanju tih stvari, mislim da sam bio jedan od retkih koji nije imao devojku za vreme osnovne škole. Mislim, nemam ni sad. Ona mi je samo drugarica iz osnovne i komšinica u zgradi i na tome se (trenutno) završava.
Jbg. kad si tri razreda sa jednim drugovima, onda u četvrtom pređeš u nešto novo... to tako biva.

Mislim da bi me živog pojeo blam da saznam da ima dečka, a ja "ispitujem teren". Nadam se da do toga neće doći.

Uglavnom, dobro sam zapamtio tvoje savete, probaću da realizujem, ko zna, možda baš u nekom od narednih dana naletim na nju.

Zahvaljujem na predlogu. Deluje mi kao realan i ostvariv.

Ma ja sam ti načisto spetljan po pitanju tih stvari, mislim da sam bio jedan od retkih koji nije imao devojku za vreme osnovne škole. Mislim, nemam ni sad. Ona mi je samo drugarica iz osnovne i komšinica u zgradi i na tome se (trenutno) završava.
Jbg. kad si tri razreda sa jednim drugovima, onda u četvrtom pređeš u nešto novo... to tako biva.

Mislim da bi me živog pojeo blam da saznam da ima dečka, a ja "ispitujem teren". Nadam se da do toga neće doći.

Uglavnom, dobro sam zapamtio tvoje savete, probaću da realizujem, ko zna, možda baš u nekom od narednih dana naletim na nju.
Ma opsusti se...u tim godinama smo svi bili pomalo spetljani i nismo imali pojma šta da radimno tačno...i imali smo tremu i ništa to nije neobično(to važi i za tvoje vršnjake koliko god oni tebi delovali veštije od tebe).Samo gledaj da budeš opušten i da prirodno pokrećeš teme kad razgovaraš sa devojkama i to je sve...a to da li su zainteresovane uglavnom se vidi po tome kako reaguju kad započneš neki razgovor s njima.

Juče sam je ponovo video , na pešačkom prelazu, doduše nije bilo vremena čak ni za javljanje jer je bila u žurbi .
Kako devojke ne vode računa kada prelaze pešački, stvarno ono "glava u torbi". Tata i ja polako prelazimo na tu stranu gde je ona bila, a ona se nije ni zaustavila da pogleda ide li nešto...

Juče sam je ponovo video , na pešačkom prelazu, doduše nije bilo vremena čak ni za javljanje jer je bila u žurbi .
Kako devojke ne vode računa kada prelaze pešački, stvarno ono "glava u torbi". Tata i ja polako prelazimo na tu stranu gde je ona bila, a ona se nije ni zaustavila da pogleda ide li nešto...
Мислим стварно оно, ред би био

Back