Zefirra
Iskusan
- Poruka
- 6.123
Tema o udavachama....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ludopileglodjekosku:Netačno! Današnja udavača mora da bude fakultetski obrazovana (važe se samo državni fakulteti).... Da govori najmanje dva strana jezika......da se razume u umetnost, muziku, politiku, sport.... Da bude elegantna i negovana.... Da ume da se ponaša za stolom (a ne ko današnje seljanke koje misle da se sve jede kašikom)...I još mnoooogo drugih stvari koje se uče godinama..... A ta plava kosa, silikoni, veštački nokti i slično....to je kratak kurs "kako postati zvezda Granda"....a ne kako se dobro udati...
Zefirra:...hmmmm...hmmm....zanimljivo vidjenje....a koliko je bitno njeno sexualno umece?
...e vidish u ovome bi svemu mnogo mnogo uzivala....i da mi mozak sluzi samo da popuni glavu....i da mi se ceo zivot vrti oko moje nege i lepote....sevilja:da provede svakodnevno bar dva sata u kozmetickom salonu, naravno, tu je i nezaobilazni frizer, jer ipak, blajhana kosa nije laka za samostalno negovanje...i obavezna, ali obavezno mora da misli da je mnooogo pametna! A ustavri- corak!
:
al ovo nisam mogla da ispostujem , pa je moj alfa-mafijash s brdom nelegalnog novca morao naci drugu...sevilja:Da je lepa i da lepo cuti, da se ne suprotstavlja odlukama svog Alfa-muzijaka, :
Zefirra:...pa sto si ti plava onda?
Zefirra:Sad zamislite da ste imucna gospoja nekog lovatora...i otvorili ste skolu za mlade udavache koje bi htele da se bogato udaju...
Sta biste im pricale na kursu?![]()