Kako saznati koliko je zena jaka?

mislim da su se ljudi sa onim za fizičku jačinu zezali. :roll:
ja sam govorila o drugoj jačini i pokazivanju slabosti onome ko nas voli, muškarcu. potrebno je da on bude jak, jači. meni barem. to ne umanjuje moju jačinu, već me čini jačom. naporo je biti sam i jak. samo, sada će mnogi reći kako sam progledala, nije dobro dozvoliti svakome da bude jači. mnogim muškarcima nikad ne teba dati mogućnost da budu ni trena jači.

mislim da su se ljudi sa onim za fizičku jačinu zezali. :roll:
ja sam govorila o drugoj jačini i pokazivanju slabosti onome ko nas voli, muškarcu. potrebno je da on bude jak, jači. meni barem. to ne umanjuje moju jačinu, već me čini jačom. naporo je biti sam i jak. samo, sada će mnogi reći kako sam progledala, nije dobro dozvoliti svakome da bude jači. mnogim muškarcima nikad ne teba dati mogućnost da budu ni trena jači.

Svako tezi ka stepeniku iznad... lako je zaljubiti se u nekoga ko je kao ti, samo bolji i jaci. Samo, zasto mislis da ti zasluzujes takvog nekoga?
pametni muskarci ce postovati snagu uma zene..znace da iz toga izvuku ono najbolje od nje..samim tim ce znati i moci sa tim i da se izbore ..za obostranu dobrobit..
ovo je vrhunski receno...

Zato što svako živo biće, osim monstruma, zaslužuje da ima pored sebe nekoga ko će mu biti ono što sam opisala.

Po tvojim recima ne moze onda svako zivo bice da dobije takvu osobu... npr. osoba sa kojom si ti je jaca od tebe, sto znaci da je on uskracen za osobu koja je jaca od njega zar ne?
hocu da kazem da treba razmisliti o tome zasto je potrebno da neko bude jaci/bolji uopste itd.

Po tvojim recima ne moze onda svako zivo bice da dobije takvu osobu... npr. osoba sa kojom si ti je jaca od tebe, sto znaci da je on uskracen za osobu koja je jaca od njega zar ne?
hocu da kazem da treba razmisliti o tome zasto je potrebno da neko bude jaci/bolji uopste itd.

pa da si pažljivije čitao video bi da tu nema prave jačine, već je neko uvek u nekom tenu jači. ali dobro, nemam volje da pišem o ovome. istina je da nema mnogo muškaraca koji su jaki koliko i ja.

Hmmm... Tema glasi: "KAKO saznati koliko je zena jaka", a ne da li su zene jake, da li su jace od muskaraca, umno, fizicki itd. Ja nemam odgovor na pitanje kako to saznati. I ko uopste pita? :P Kad joj se zadese neka bas sranja (ali ne ono prodali poslednji par Manojlo B. cipela njoj pred nosem), tada se vidi koliko je jaka.

Mada, ako i pukne pod pritiskom ili odlepi zbog problema... Ne znaci da je slaba, mozda ju je samo sustiglo sve.

Ovo vazi i za muske, nema bas neke razlike.

A ja sam sad umorna i lupetam....

Hmmm... Tema glasi: "KAKO saznati koliko je zena jaka", a ne da li su zene jake, da li su jace od muskaraca, umno, fizicki itd. Ja nemam odgovor na pitanje kako to saznati. I ko uopste pita? :P Kad joj se zadese neka bas sranja (ali ne ono prodali poslednji par Manojlo B. cipela njoj pred nosem), tada se vidi koliko je jaka.

Mada, ako i pukne pod pritiskom ili odlepi zbog problema... Ne znaci da je slaba, mozda ju je samo sustiglo sve.

Ovo vazi i za muske, nema bas neke razlike.

A ja sam sad umorna i lupetam....

upravo. nije isto imati jednu nedaću i biti slab i imati više nedaća u nizu ili istovremeno, pa eksplodirati. zato sam i pitala, a i mnogi drugi, šta se tačno želi pitati, pođto je generalizacija čudna.

Uvek sam se pitala koliko je zena jaka u svemu ,jedna izjava me je bas bacila u razmisljanje:Zena je kao vrecica caja.Nikad ne znas koliko je jaka dok je ne spustis u vrelu vodu.STA VI MISLITE?:???:

Protivnik sam spuštanja žena u vrelu vodu..... Žene treba maziti i paziti i masirati im leđa, čitati priče iz nekih davno zaboravljenih knjigaaa, češkati po dlanovima i rukama do lakta kad im se spava. Ženama treba kupovati cvećeee i slatkiše i plišane mede... I nikada, nikada, nikada ne treba proveravati koliko je žena jaka :heart:

Back