Cicoka
Iskusan
- Poruka
- 5.282
DA DA DA DA DA DA sve to treba raditi zenama,svako prema svom intelektu kapira ovu izjavu koju sam citirala,zene su je naravno skapirale kao i uvek na pravi nacin dok su mahom muski spominjali kiloponde.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidis ..pametni muskarci ce postovati snagu uma zene..znace da iz toga izvuku ono najbolje od nje..samim tim ce znati i moci sa tim i da se izbore ..za obostranu dobrobit..

Uvek sam se pitala koliko je zena jaka u svemu ,jedna izjava me je bas bacila u razmisljanje:Zena je kao vrecica caja.Nikad ne znas koliko je jaka dok je ne spustis u vrelu vodu.STA VI MISLITE?:???:

Sanjalice svaka ti je Njegoseva,bas tako.

Svidja mi se kako rezonujes, zanimljivi su ti postovi, nema sta.
Malo chudan nick, doduše.
..Jolly. i pozdravi Talicnog..
)Uvek sam se pitala koliko je zena jaka u svemu ,jedna izjava me je bas bacila u razmisljanje:Zena je kao vrecica caja.Nikad ne znas koliko je jaka dok je ne spustis u vrelu vodu.STA VI MISLITE?:???:
Zar mozes da me zamislis sa takvim nickom..Lolita ..Kad nisi htela da budeš Lolita ili Madonna...doduše malo su stereotipni nikovi i zvuče ofucano.
Madona aaa
i sve si sam rekao druze moj..

BRAVO,SNAGA LICNOSTI IPAK CU ZADOVOLJNO OTICI NA SPAVANJE,IMA NADE ZA NAS ,BILA ZENA ANDJEO,BILA KUCKA IPAK JE JACA OD SVIH MUSKIH COPORATIVNO.

Protivnik sam spuštanja žena u vrelu vodu..... Žene treba maziti i paziti i masirati im leđa, čitati priče iz nekih davno zaboravljenih knjigaaa, češkati po dlanovima i rukama do lakta kad im se spava. Ženama treba kupovati cvećeee i slatkiše i plišane mede... I nikada, nikada, nikada ne treba proveravati koliko je žena jaka![]()

,, Свака жена треба да је лепа и нежна као ружа... И ПАМЕТНА ИСТО ТОЛИКО!''
Написах ли ЈА ово?![]()