Kako saznati koliko je zena jaka?

Drugarica i ja u teretani... radimo noge sa 15kg... i tako umorimo se, ustanemo sa sprave... dođe riba, sedne, krene da radi, napravi facu :roll: , ustane, namesti tegove na 45kg i krene da zamahuje... onako, da se zagreje... drugarica i ja se sklonile - reko da joj se ne zameramo... :whistling: Eto, toliko je žena jaka!

da, dobrocudno si reagovao na moj kritizerski komentar, a ja padam na dobrocudnost...
i nisam srce, to sam dala sebi nadimak da kamcim od nikova lepe reci... ono - e, srce, srce moje, i tome slicno...:lol:
divno...
a moje srce pada na direktnost...

@tema: bilo bi fino ako vas ne mrzi, da svaka sledeca pripadnica lepseg pola usput onako oceni sebe od 1 do 10... neka licna procena snage... (i ne, veliki bicepsi se ne racunaju) :]

Ja uopste ne zelim da saznam koliko sam fizicki jaka..to me ne zanima jer necu da cimam ..vucem i nosim dzakove ..zato znam koliko sam jaka kao licnost i koliko tu mogu da ponesem ..iznesem i istolerisem..

I što bi trebalo da budeš ne znam ti kako fizički jaka...kad je poznata stvar
da muški vole, one nežne nemoćne...koje jedva šta mogu same u tome
prosto uživaju, jer im onda raste Ego, kao oni su tu da žaštite i podignu
što treba.....a ti si ona slaba nežna bespomoćna......eeeehhhhhh...živote.....:think:

stara poznata stvar, da oni fizički jake žene zovu muškaračama......:mrgreen:

I što bi trebalo da budeš ne znam ti kako fizički jaka...kad je poznata stvar
da muški vole, one nežne nemoćne...koje jedva šta mogu same u tome
prosto uživaju, jer im onda raste Ego, kao oni su tu da žaštite i podignu
što treba.....a ti si ona slaba nežna bespomoćna......eeeehhhhhh...živote.....:think:

stara poznata stvar, da oni fizički jake žene zovu muškaračama......:mrgreen:

istina... sve priznajem... volim kad mogu da je nosim u naruciju sa lakocom, i otvaram teglu ajvara dok je gledam u oci... :lol:
Sa jednim izuzetkom... snazne zene me ne plase. Privlace me strasno. (i ne, ne mislim na one fizicki jake)

istina... sve priznajem... volim kad mogu da je nosim u naruciju sa lakocom, i otvaram teglu ajvara dok je gledam u oci... :lol:
Sa jednim izuzetkom... snazne zene me ne plase. Privlace me strasno. (i ne, ne mislim na one fizicki jake)

e tako već može.......;)

slazem se Afrodita,ne fizicki,muskarci sa snagom tela mogu da se izbore,ali sa snagom uma-TESKO.

to se zna od kad je sveta i veka.....:heart:

kako beše ono UM CARUJE........(žene)...SNAGA KLADE VALJA....(muški).....;););)

Back