Kako sam ukinuo 8 mart.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poklon debelguzim polovnjacama sam osmislio da ih taj isti otrezni i postavi tacno tamo gde im je mesto.Posto stalno zapitkuju sta ce to dobiti otkrio sam im deo tajne i nagovestio sam da isti cesto ide uz svilu.O kako su se bacile u mozganje i nadaju se nekom raskosnom daru a nisu svesne sta ih ceka.:per:

Poklon debelguzim polovnjacama sam osmislio da ih taj isti otrezni i postavi tacno tamo gde im je mesto.Posto stalno zapitkuju sta ce to dobiti otkrio sam im deo tajne i nagovestio sam da isti cesto ide uz svilu.O kako su se bacile u mozganje i nadaju se nekom raskosnom daru a nisu svesne sta ih ceka.:per:

Ma gde to ima da žene pitaju nekog zadriglog ludog šefa šta će da dobiju za 8. mart, ti dečko baš nisi svoj.
Laže ko pas i lupeta i ceo pdf muškarci je zaposeo svojim punim mržnje postovima.

Ja bih sve te birokrate stavio u jednu sobu da se dogovore da samo jedan moze da izadje, dva minuta na vazduh, a ostali da riljaju. I to za svaki praznik, oba pola !. Od banaka do raznoraznih preduzeca i firmi i kompanija, sve to sto parazitira na tudjem radu preko papirologije i akata i fakata i shmakata. Da nema takvih ne bi bilo gladi u svetu. I na ovo ja placam porez. Uuuuuuuu sunce li vam vase. Ljudi kojima treba rukovodstvo...

Sektaški praznik, koji nema nikave veze ni sa kojom verom...

Kad bi žene znale šta slave, iz momenta bi izbio svetski rat do totalnog uništenja! :)

Ali sve u svemu, nema veze, biće pacijenata za lečenje po psihijatriji i Crkvama...

Pazi, danas je subota, TODOROVA SUBOTA, dan mrtvih, a oni slave živima i živima daju cveće!

Nemaju predstavu kakvu kletvu navlaće na sebe. Nažalost...

10003272_489187444518799_1972804546_n.jpg

Todor je nocni jahac, malo nezgodniji igrac.
Da, ima jedna od najtežih kletvi, koja se naziva Todorovi konji. To je največa kletva koju i danas vuku masovno Narod u Srbiji, pa i šire, i u zemljama u okruženju...

Komunistička glavna šema za satiranje Srba, Pravoslavaca.

Ja sam jedan od retkih na Balkanu koji skida tu kletvu, zato i pazim, da se nedešava...

Ali šta vredi, žene mnoge neznaju, pa nekad moji komentari su u kontradiktornosti, te me moderatori kažnjavaju.

Teško je čuvati ćurke :lol:

Uvek je tako, ti nekog lebom, on tebe kamenom. :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back