Како сам тајно снимио Шпегеља

Наравно,Јасеновац је великосрпска промиџба.
???
Je'l TI to OZBILJNO ???
Il se salis(tragicno i jadno) ili si mladji tinejdzer !??
NAZALOST postojao je i Jasenovac (postoje i dan danas dokumentarni snimci ),Ja licno bio jos 70' tih godina,a NAZALOST i JADOVNO koje su Italijani zatvorili jos Avgusta 41'g jer su Ustase pobile samo za 4 meseca oko 40000 Srpskih civila iz Dalmacije i okoline Dubrovnika !!-Nisu mogli TO VISE da gledaju !!!
Naravno OVO se ne uci u Lijepoj NJihovoj !!!
Znaci prvo NAUCI pa onda diskutiraj !!!:dash::dash::dash:

Не то је часни официр ЈНА који је одржао заклетву и одбио да изда отаџбину...... Сви који су те 1990. године нападали Србе и ЈНА су пљунули на сопствену заклетву,коју нису били обавезни да дају ,нити су били обавзни да служе ЈНА......
Мало је таквих људи са карактером,који су остали људи пре свега,па онда и Хрвати и официри....
Усташа Шпегељ и сви они који су били са њим на истој страни су мало је рећи хуље и фашисти најгори....

Zar za tebe, kao simpatizera četničkog pokreta JNA nije bila komunistička, okupatorska vojska? :mrgreen:

21czhba.jpg

110vyqf.jpg

2igfynl.jpg

349fi90.jpg

Gospodin Jagar je po mojim kriterijima,castan,moralan i posten. On se drzao svoje zakletve,zakona i patriotizma prema drzavi kojoj se zakleo a to je SFRJ.Tako se ponasaju casni ljudi a posebno staresine koje su sluzile toj drzavi.Svi smo kao vojnici dali zakletvu da cemo cuvati svoju domovinu a kada smo odsluzili sve smo zaboravili i krenuli smo da gazimo i pljujemo na ono u sto smo se zakleli i sta sada? Da li nam je bolje? Da je bila vecina casnih i postenih nebi nam bilo ovako kao sada. Postujmo se kao ljudi bez obzira na rasnu,versku i nacionalnu pripadnost.Istina uvek pobedjuje i "mora izaci van "kako kaze gospodin Boljkovac.

Gospodin Jagar je po mojim kriterijima,castan,moralan i posten. On se drzao svoje zakletve,zakona i patriotizma prema drzavi kojoj se zakleo a to je SFRJ.Tako se ponasaju casni ljudi a posebno staresine koje su sluzile toj drzavi.Svi smo kao vojnici dali zakletvu da cemo cuvati svoju domovinu a kada smo odsluzili sve smo zaboravili i krenuli smo da gazimo i pljujemo na ono u sto smo se zakleli i sta sada? Da li nam je bolje? Da je bila vecina casnih i postenih nebi nam bilo ovako kao sada. Postujmo se kao ljudi bez obzira na rasnu,versku i nacionalnu pripadnost.Istina uvek pobedjuje i "mora izaci van "kako kaze gospodin Boljkovac.

Da, i ja se slazem i vrlo mi tesko pada saznanje da se covek leci na VMA(leci ga moj dobar prijatelj) vec duze vreme, ali i ohrabruje cinjenica da ce uskoro izaci potpuno zdrav posle operacije leve podlaktice i jos koje cega sto je zaradio prilikom pada sa motora. :kpozdrav:

Nije mi samo jasno zasto Spegelj nije uhapsen na licu mesta a snimak koriscen kao dokazni materijal pri streljanju izdajnika !? Zasto mu je dozvoljeno da ode kada je SDB bila prisutna ? Taj koji ga je pustio je veci izdajnik od njega.

Parune, kada nadjes vremena pogledaj pazljivije ove dve emisije i doci ces do odgovora "Zasto nije uhapsen Spegelj, a onda pusten film" :?: Vasiljevic sam govori o tome da je SDB trebala da sprecava ilegalno naoruzavanje HDZ-a, sto se naravno nije desilo, vec su njeni rukovodioci sacekali na granicnom prelazu kamione koji su pod njihovom zastitom otisli do Skladista Sveta nedelja. Sledece sto bi trebao da pogledas je ova emisija sto je postavio @Somebady74, od Lore Silber. Tako da bi se razresila dilema za mnoge sa ovog sajta koji nepotrebno" potpaljuju vatru", a da pritom nisu pogledali nista dokumentarno sto su ljudi svedoci toga perioda rekli kako bi istina izasla na svetlo dana i da ne ostajemo u "coravoj sobi" kao neki sto naklapaju iz neznanja ili zadojenosti i mrznje. z:poz:

Da, i ja se slazem i vrlo mi tesko pada saznanje da se covek leci na VMA(leci ga moj dobar prijatelj) vec duze vreme, ali i ohrabruje cinjenica da ce uskoro izaci potpuno zdrav posle operacije leve podlaktice i jos koje cega sto je zaradio prilikom pada sa motora. :kpozdrav:

Uz svo uvazavanje moram ti reci da covek nije povredjen od pada sa motora, premda je sve moguce, ali pre ce biti da ga je povredio neki som kapitalac ili saran za vreme pecanja na Tisi gde sam ga vidjao letos (Novi Becej).

Uz svo uvazavanje moram ti reci da covek nije povredjen od pada sa motora, premda je sve moguce, ali pre ce biti da ga je povredio neki som kapitalac ili saran za vreme pecanja na Tisi gde sam ga vidjao letos (Novi Becej).
Vidim da si i ti dobro informisan iako nisi ulazio u detalje, a sa motora je pao po povratku sa letovanja, ili sam ja mozda nesto prevideo u razgovoru sa mojim prijateljem na VMA. No dobro, bitno da je covek sada OK.

Back