Vučić: Spremam se da do Vidovdana napišem knjigu kako sam pobedio obojenu revoluciju u Srbiji

...

Vučić prepisuje od Šešelja...sprema "knjigu"..."Kako sam pobedio obojenu revoluciju"....pri tome je on sam obojena revoluCiA...

Александар Вучић: Спремам се да до Видовдана напишем књигу како сам победио обојену револуцију у Србији
https://n1info.rs/vesti/vucic-sprem...kako-sam-pobedio-obojenu-revoluciju-u-srbiji/

http://www.nspm.rs/hronika/aleksand...-sam-pobedio-obojenu-revoluciju-u-srbiji.html

Moze da napise i knjigu "Kako sam predao Kosovo"

...
Ih,gde nađeTAJ izvor...
Inače,inteligentan čovek koji ima posla sa manje inteligentnom masom koja zaista pokušava da sruši državu,ma kako se predstavljala u javnosti.

A1336DBC-44BA-44CB-958C-FB6EA1CB125D.jpeg

...

Vučić prepisuje od Šešelja...sprema "knjigu"..."Kako sam pobedio obojenu revoluciju"....pri tome je on sam obojena revoluCiA...

Александар Вучић: Спремам се да до Видовдана напишем књигу како сам победио обојену револуцију у Србији
https://n1info.rs/vesti/vucic-sprem...kako-sam-pobedio-obojenu-revoluciju-u-srbiji/

http://www.nspm.rs/hronika/aleksand...-sam-pobedio-obojenu-revoluciju-u-srbiji.html

...

Gledala sam deo sa te promocije novog Pokreta u Kikindi.

Deo u kome spominje izbore. Znam da su većina članova i simpatizera SNS-a fanatici, ali ON je najveći fanatik.

Ton kojim je govorio, pogled...Navikla sam na njegove pauze u govoru, ali ovo je bilo drugačije.

Tužno je da predsednik jedne države viče i da preti onima koji misle drugačije, a to radi tokom govora svojim članovima i simpatizerima.

Gledala sam deo sa te promocije novog Pokreta u Kikindi.

Deo u kome spominje izbore. Znam da su većina članova i simpatizera SNS-a fanatici, ali ON je najveći fanatik.

Ton kojim je govorio, pogled...Navikla sam na njegove pauze u govoru, ali ovo je bilo drugačije.

Tužno je da predsednik jedne države viče i da preti onima koji misle drugačije, a to radi tokom govora svojim članovima i simpatizerima.
Narcisoid. Čovek veruje u svoje moći.

mislim da nema te neke misticne dublje strukture, nego budzetlije videle jedni od drugih pa i oni traze povisicu. A prosvetari iskoristili ovu tragediju da dobiju vece plate, sto je objektivno nemoralno. Ali kad vladas populisticki kad tad ti se to obije od glavu. Sad da vrati vreme poslusao bi Lazu Krstica.
Prosvetari jedini imaju herca da javno istupe hrabri čoveče koji sediš u nekom mraku i kuckaš poeme. Gde ste svi ostali, osim u šetnjama? Jeste li rekli poslodavcu NE dok se ne ispune zahtevi???

Mislim da će Vučić jedino moći da piše knjigu kako su ga srušili sa vlasti, ono memoari, ispovest i anegdote bivšeg predsednika ili nešto tako.

Realno mislim da je naprednjacima odzvonilo, čak i da se nekom čudom iskoprca iz ove situacije imaće verovatno nove i verovatno još veće i masovnije proteste uskoro (možda već u Maju Junu i baš oko Vidovdana a najkasnije do naredne jeseni), mislim da je i samim naprednjacima jasno da od sad za njih više ništa neće biti isto (i da je vreme spokojne i apsolutne vlasti za njih već prošlost) i da ni naprednjaci više ne razmišljaju o još 5 ili još 10 godina Vučića na vlasti nit je to više realna opcija i mislim da uopšte više nije nerealna opcija da naredno leto ili narednu Novu godinu dočekamo bez naprednjaka i Vučića na vlasti.

Inače mislim da skoro nije bilo ovakvog jedinstva među narodom kao sad, gde ne znam ljudi u Sremu spremaju za studente gulaše, pečenja, iznose im njihovu šunku, kulen, kolače, gde se maltene utrkuju ko će bolje da ih dočeka i ugosti, da su se taksisti organizovali da ih besplatno voze nazad do Beograda, da su čak i penzioneri izašli da pozdrave studente, da čak i u nekim malim mestima na proteste izađe po nekoliko hiljada ljudi, itd, takvo jedinstvo među narodom mislim da nije viđeno još od bombardovanja 99-te.
Takođe i te priče o "podeli" naroda isto ne drže vodu jer u principu nema podele naroda već na jednoj strani imaš narod a na drugoj imaš vlast i tu naprednjačku kamarilu (i neke okupljenje oko njih zarad nekih interesa) i jednostavno je jasno da je zenit naprednjaka odavno prošao i da im ističe rok upotrebe.

Ih,gde nađeTAJ izvor...
Inače,inteligentan čovek koji ima posla sa manje inteligentnom masom koja zaista pokušava da sruši državu,ma kako se predstavljala u javnosti.

Neka napise i knjigu "Kako sam zavrsio s Kosovom"...

A posto pominje nekakvu "deklaraciju o Vojvodini...", neka pomene nekad i neku deklaraciju o Kosovu...ako mu CIA/Mi6/Mosad gazde dozvole naravno...

...

Bolje da napise "Kako sam od Sanaderove mackice postao pokoritelj obojene revolucije"
ja nisam citao tu sekijevu knjigu, a provociram ne bi li nam neko prepricao makar glavne pikanterije
ona, da je baron minhauzen, patoloski lazov, nisam ni nju, ali nam je ona bar jasna, pa seki je njegov politicki otac, a robijao je u hagu za obojicu

ja nisam citao tu sekijevu knjigu, a provociram ne bi li nam neko prepricao makar glavne pikanterije
ona da je baron minhauzen, patoloski lazov, nisam ni nju, ali nam je ona bar jasna, pa seki je njegov politicki otac
Verujem da su u medjuvremenu mnogi zaboravili da su je citali,pre svega preletaci u sns

Verujem da su u medjuvremenu mnogi zaboravili da su je citali,pre svega preletaci u sns
ja uvek pricam da ni jedan narod nije pokvaren, i ljutim se kada kazu neki da ima vodju svaki narod kakvog zasluzuje, jer to prosto nije istina, te ga zato zovemo uzurpator, i siftar ako bas hocete, nigde on ne vodi srbiju, vec je samo laze i unistava

ljutim se i sto ste neozbiljni jos od belog preletacevica

ja uvek pricam da ni jedan narod nije pokvaren, i ljutim se kada kazu neki da ima vodju svaki narod kakvog zasluzuje, jer to prosto nije istina, te ga zato zovemo uzurpator, i siftar ako bas hocete, nigde on ne vodi srbiju, vec je samo laze i unistava

ljutim se i sto ste neozbiljni jos od belog preletacevica
Na kraju karijere ce napisati knjigu "Moj otac Fahri Misliju ili kako sam uzurpirao vlast i prevario vecito naivne Srbe"
Koji zdravorazumski covek je glasao za Belog?

...

...
Pogledaj Danski dokumentarac iz 2014
THE AGREEMENT i ne lupetaj o vucicevoj izdaji kosova
Da njega nije bilo VI BI DO SADA PREDALI KOSOVO
Reziserka Karen stokkendal poulsen
Robert cooper-englez
Borko stefanovic-tz srbin
Edita tahiri- siptarka

Poslednja izmena:
Znači računa da se na leto protesti gase. Nije bez rezona jer tada su se svi protesti gasili.

Upravo tako. Mora da postoji neko političko razrešenje. Međutim, to je problem ako opozicija ne postoji. A fakat ne postoji. Nevidljivi su. Nemaju ni plan, ni inicijativu, ni harizmu, ni muda... Totalna nesposobnost. Tako da knjiga realno može da se zove "kako mi je opozicija uvek pomogla u teškim trenutcima" ;)

Back