Vučić: Spremam se da do Vidovdana napišem knjigu kako sam pobedio obojenu revoluciju u Srbiji

Ma jok šta ti je, gde bi njega za nešto krivili :hahaha: :hahaha: :hahaha:

znaš koliko je pomogao našima na KiM evo pitaj @nesko101 da ti objasni on je dole
Nema meni šta bilo ko da priča,imaš zvanične podatke,a možeš i glavu da koristiš, ništa joj neće biti.Par država je povuklo priznanje,a ona dvojica su pokušali da spuste pitanje državnosti Kosova na nivo gde odlučuju njihovi evropski prijatelji.Međutim vraćeno je gde mu je i mesto i imamo dve članice sa pravom veta na sve odluke koje nam nisu po volji.

Nema meni šta bilo ko da priča,imaš zvanične podatke,a možeš i glavu da koristiš, ništa joj neće biti.Par država je povuklo priznanje,a ona dvojica su pokušali da spuste pitanje državnosti Kosova na nivo gde odlučuju njihovi evropski prijatelji.Međutim vraćeno je gde mu je i mesto i imamo dve članice sa pravom veta na sve odluke koje nam nisu po volji.

Krajnje je vreme da završimo sa ovom konverzacijom, nema nikakvog smisla.

Ti si klasičan sektin glasač, ubeđen si da nešto znaš a blagog pojma nemaš, daviš se u lažima, glupostima, mozak ne uključuješ, ili jednostavno ne možeš da dobaciš više od toga. Meni je tebe iskreno žao ali šta da radim, tvoj izbor.

Zbogom

Krajnje je vreme da završimo sa ovom konverzacijom, nema nikakvog smisla.

Ti si klasičan sektin glasač, ubeđen si da nešto znaš a blagog pojma nemaš, daviš se u lažima, glupostima, mozak ne uključuješ, ili jednostavno ne možeš da dobaciš više od toga. Meni je tebe iskreno žao ali šta da radim, tvoj izbor.

Zbogom
Ne odgovara ti istina? Šta možemo?Činjenice su neumoljive. :ajmo:

...

Vučić prepisuje od Šešelja...sprema "knjigu"..."Kako sam pobedio obojenu revoluciju"....pri tome je on sam obojena revoluCiA...

Александар Вучић: Спремам се да до Видовдана напишем књигу како сам победио обојену револуцију у Србији
https://n1info.rs/vesti/vucic-sprem...kako-sam-pobedio-obojenu-revoluciju-u-srbiji/

http://www.nspm.rs/hronika/aleksand...-sam-pobedio-obojenu-revoluciju-u-srbiji.html

Moze da napise i knjigu "Kako sam predao Kosovo"

...

U šta da neće biti knjige.

:roll:

„Može samo da napiše knjigu kako je uništio Srbiju“: Reakcije na Vučićevu najavu da će napisati udžbenik o pobeđivanju obojene revolucije

Željko Bošnjaković11.02.2025. 20:05

U svom poslednjem gostovanju na Nacionalnom dnevniku televizije Pink, predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo je najavio kako će napisati udžbenik o tome kako je pobedio obojenu revoluciju. Ovaj put je najavu začinio i konstatacijom da će ta knjiga biti čitana u celom svetu.

Pisanje knjige o tome kako je pobedio obojenu revoluciju prvi put je pomenuo 8. januara na skupu u Sportskom centru „Jezero“ u Kikindi.

„Sad se spremam da do Vidovdana napišem knjigu kako sam pobedio obojenu revoluciju u Srbiji, jer revolucije u Srbiji neće biti“, rekao je tada Vučić.

Bivši direktor Vojno-obaveštajne agencije Momir Stojanović kaže za Danas da je ova najava još samo jedna od uobičajenih, čudnih izjava predsednika Srbije.

„Ta izjava sama po sebi spada u red populističkih, ciljanih izjava predsednika Republike i usmerena je ka javnosti, kako bi se stvorio utisak da on već sada zna da je na delu obojena revolucija i da verovatno preko svojih službi bezbednosti i ostaloga raspolaže nekim saznanjima o navodnoj umešanosti stranog faktora i drugih destruktivnih snaga u Srbiji, u cilju rušenja ustavom, kako on kaže, utvrđenog društvenog uređenja“, kaže Stojanović.

On smatra da predsednik Vučić nema saznanja da je neko ko je iz inostranih centara moći finansijski, kadrovski ili u obaveštajnom smislu uključen u proteste studenata, jer da ih ima, on bi to odmah obelodanio.

„Moguće je i da takvih podataka nema dovoljno jer su službe bezbednosti kilave i nikakve, zato što su uništene u proteklih 12 godina, pa nisu u stanju da reše nijedan bezbednosni problem, a možda ih i nema jer jednostavno ne postoje“, priča Stojanović.

Prema njegovom mišljenju, realnost je da u studentske proteste i blokade u Srbiji niko nije umešan.

„Prvi put se ovde radi o tome da su studenti samostalni, bez ikakvog spoljnog uticaja, i to je ono što ga najviše nervira. On bi bio srećan da može da prepozna ili makar dokaže bilo kakav strani uticaj, strano mešanje ili uplitanje nekih interesnih grupa iz Srbije u proteste, ali toga očigledno nema“, ističe Stojanović.

Vučićeva priča o obojenoj revoluciji, kako kaže Stojanović, namenjena je onima koji su neinformisani ili su informisani isključivo preko režimskih medija.

„On može samo da napiše knjigu o tome kako je pobedio Srbiju i kako je uništio Srbiju, a tu knjigu koju najavljuje, o tome kako je pobedio navodno obojenu revoluciju, mislim da neće biti u prilici da napiše. Možda će biti u prilici onda kada ne bude više na vlasti, a to će biti vrlo brzo, pa će imati više vremena da to realizuje“, zaključuje Stojanović.

Politikolog Dejan Bursać kaže za Danas da je Vučićevo najavljivanje udžbenika o pobeđivanju obojene revolucije samo još jedan retorički alat koji predsednik upotrebljava.

„S jedne strane, on projektuje nekog zamišljenog protivnika, koji je u ovom slučaju ta ‘babaroga’ obojenih revolucija, igrajući na kartu toga da su petooktobarske promene u Srbiji, sve ono što im je prethodilo i sve ono što je usledilo, ostavile gorak ukus u ustima jednom delu njegovih glasača – pre svega zbog tranzicije, koja i nije baš najbolje sprovedena u našoj zemlji“, kaže Bursać.

S druge strane, kako dodaje Bursać, Vučićevi glasači prate i ono što se dešava u Ukrajini i Gruziji, pa tako on pokušava da projektuje „nekog strašnog, inostrano finansiranog protivnika u vidu studenata“.

„Druga stvar koju pokušava jeste da projektuje neku vrstu sigurnosti i buduće, dolazeće pobede nad tim protivnikom, jer će, kako kaže, vrlo brzo napisati knjigu o tome kako ih je pobedio“, priča Bursać.

Naš sagovornik sve ovo vidi kao jednu vrstu osnaživanja i vraćanja poverenja pre svega sopstvenoj bazi – ne samo glasačima.

„Vidimo da su se i aktivisti SNS-a i funkcioneri malo sklonili u stranu, malo su se uplašili, jer je ovo prilično nepoznata situacija za njih. Ta izjava, dakle, služi da ih malo ohrabri“, zaključuje Bursać.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...na-izborima-a-ne-spoljno-podsticanim-nemirima

Бајстрон у Европском парламенту: Срби су поносан народ, власт ће мењати на изборима, а не спољно подстицаним немирима​

677z381_555.jpg

принтскрин
Данас се у Стразбуру одржава дебата посвећена тренутној ситуацији у Србији. Током дискусије, могли су се чути различити ставови, међутим посланик из Немачке Петр Бајстрон пред препуном салом у потпуности је оголио све што се дешава у нашој земљи.

„Глобалисти не желе независне нације, али Срби су поносан народ и њима се неће диктирати"

Си Ђинпинг писао Вучићу

Бајсторн је назвао Србе поносном нацијом, рекао да су немити у Србији део глобалистичке мреже и истакао да у нашој земљи нема потребе за немирима јер је ситуацвија боља него у читавом Западном Балкану. „Немири у Србији у протеклих неколико недјеља део су глобалиситчке мреже која организују протесте широм света. Доналд Трамп заврашава са свим тим, откачио се од УСАИД-а и сада видимо промене покушаја режима у Грузији, Словачкој и Србији. Мало је потребе за немире у Србији јер је земља у бољој ситуацији него целокупан Западни Балкан. Србија је јасно рекла да жели да иде ка Европској унији. Глобалисити не желе независне нације, желе лојалне и потичињене али Срби су поносан народ и њима се неће диктирати како да управљају земљом и са ким треба да имају блиске односе. Без икакве интервенције, без дестабилизације и без насилне промене режима у Србији. Ако власт треба да се промени, то треба да се уради на демократиским изборима а не у спољно подстицаним немирима", загрмео је Бајстрон.

On bi da napise
udzbenik o necemu ?!😎
Boze,spasi!

Ludilu nema kraja...:

https://www.telegraf.rs/vesti/polit...vnosti-u-sremskoj-mitrovici-prisustvuje-vucic
A vi što ste organizovali pokušaj obojene revolucije - Uništiću vas u celom svetu. Jer moj udžbenik o tome kako sam pobedio obojenu revoluciju biće bestseler, najprodavanija knjiga ikad. Prodavaće se u Kini, širom sveta, sad vas znam u srži, svaki evro i dolar ulažete u rušenje zemlje.
Pomoći ću svima drugima da se od vaših obojenih revolucija uspešno brane u Srbiji.
Dovoljno je i to da vam saopštim da se nadam da ću sa Robertom Ficom i drugima, nadam se da će se i Tramp pridružiti 9. maja kada budemo slavili oslobađanje od fašizma - rekao je Vučić.

Kaze da ce 9. Maja s Trampom u Moskvu da setaju 😮

A pre mesec dana je tvrdio da pocinje 3 svetski i da su nam atomska sklonista mala...🫣🤣

Mada...pitanje je da li on hoce s Trampom u Moskvu ili na Moskvu...🤔🤔🤔

...

Back