Kako sam postao p(l)izdica?

Žene su opsednute nalaženjem "mentalno jakog" muškarca (njihov izraz). Traže ga tako što s vremena na vreme pokušaju da ga zgaze (ovo već nije njihov izraz :mrgreen:).
Ako dozvoli da bude zgažen i pokuša da je urazumi, izvinjava se i kada nije kriv, povlači se samo da ne bude svađe i slično može da joj bude drug. Služiće joj kao rame za plakanje i podizanje ega. Kad tad će ga nazvati svojom drugaricom :mrgreen:
Ako ne dozvoli ali pokaže tom prilikom da mu nije naročito stalo do nje ložiće se na njega. Zato jer će misliti da je to jak muškarac, a u stvari njemu jednostavno nije stalo pa može da rizikuje da joj se suprotstavi. Nije mu problem da je zameni drugom.
Pravi muškarac ne sme da dozvoli da bude zgažen a u isto vreme treba da pokaže da mu je stalo do žene. Ali ne po svaku cenu.
Pravi muškarac ume da ženi postavi granicu preko koje ona ne sme da ide, ali uvek sa naglaskom da mu je stalo.
Žene žele pored sebe nekog ko će umeti da im postavi granicu kad polude :mrgreen:

zamalo :)
zene zele muskarca koji je racionalan, njegovim telom struji testosteron..mora glavom da razmislja
zene su te koje razmisljaju srcem i kod kojih su dominantne emocije...nije do zena, do estrogena je
to je prosto tako

zene zele muskarca koji je racionalan, njegovim telom struji testosteron..mora glavom da razmislja
zene su te koje razmisljaju srcem i kod kojih su dominantne emocije...nije do zena, do estrogena je
to je prosto tako
Tipični ženski izgovori
Ma da, kada se radi o ženama i ženskim manama TO JE PROSTO TAKO i nikako ne može da se promeni.
Muškaci su ti koji su dužni vama da se prilagođavaju bez obzira ima li smisla to što radite.

to je prosto tako

To kaze jedan deo licnosti zene, ma kakva da je zena, ali veci deo se ponasa kao kmeza , ma kako volela tu svoju potrebu za racionalnim muskarcem...
Tako da zakljucak redmonda nema sanse da se ne pojavi kod muskarca...
Ili kao 100% ili recimo kod mene , kad stvarno naletim na zensku koja zeli racionalnog muskarca, ona ga zeli samo u delu vremena takvog...tata u tim trenucima, a mesavinu ili cak slicnog sebi u vecem delu vremena, a iracionalnog onda kad zeli da ga spozna...
Zena tumaci iracionalnu komponentu muskarca kao pecat, potpis muskarca....valjda kao sto je kod njih....

A racionalnu samo kao djacki potencijal , potencijal za razmisljanje i za racunanje npr u biznisu...

Zato i kad nije balkanusha, zena ima (pravilno) teznju da proveri muskarca u 4 situacije, ali vam necu otkriti mudrost jedne male Valjevke, tj verovatno njene mame.....sahistkinja amater, znaci logicar ali i zenski prakticar...i to mudar......

I najlogicniji muskarac, totalno operisan od emotivnog se mora diviti mudrim prakticnim znanjima takvih zena, devojaka...
Ali ovo nije tema

Zena tumaci iracionalnu komponentu muskarca kao pecat, potpis muskarca....valjda kao sto je kod njih....

A racionalnu samo kao djacki potencijal , potencijal za razmisljanje i za racunanje npr u biznisu...
Istina...

- - - - - - - - - -

Zato i kad nije balkanusha, zena ima (pravilno) teznju da proveri muskarca u 4 situacije, ali vam necu otkriti mudrost jedne male Valjevke, tj verovatno njene mame.....sahistkinja amater, znaci logicar ali i zenski prakticar...i to mudar......
Znaci najbolje cuvas za sebe.:whistling:

Ostaje, ona je to koristila da pronadje srodnu dushu, doduse ne uvek, ali je znala da je izlet kad je izlet...
A ovde bi to postalo sredstvo za trazenje patuljaka i strumfova....

Nemaju muskarci nista od tih info, a zene imaju.
Dakle u doba rasplamsavanja MZ rodnog rata, takve informacije spadaju u opasne tajne.

Pa OK, imam i ja neke teorije, dosta ima i samog posmatranja tu, a to bi bila samo jos jedna teorija.

A i dovoljno sam iskusan da primecujem i razlikujem vrste ljubavi da tako kazem sto opet ne znaci da sam u pravu ili nisam.

- - - - - - - - - -

Ovo je meni mesto gde se komforno mogu razmeniti sva misljenja i iskustva bez ogranicenja ili iritiranja bilo koga. Sto na um to na drum.

Posto je cenzura ovde postala selektivna, tako sam i ja postao selektivan, nije u pitanju zelja da ucestvujem u ratu...
Inace sam bio entuzijasta kao ti...
Ta praksa 4 situacije stvarno nista ne donosi muskarcima, a samo bi ometala one zene koje znaju, a bila zloupotrebljena od onih koje bi ovako doznale...

Tipični ženski izgovori
Ma da, kada se radi o ženama i ženskim manama TO JE PROSTO TAKO i nikako ne može da se promeni.
Muškaci su ti koji su dužni vama da se prilagođavaju bez obzira ima li smisla to što radite.

pa sine sta radim kad tvojim venama struji testosteron, tako ti je boza dodelio

- - - - - - - - - -

To kaze jedan deo licnosti zene, ma kakva da je zena, ali veci deo se ponasa kao kmeza , ma kako volela tu svoju potrebu za racionalnim muskarcem...
Tako da zakljucak redmonda nema sanse da se ne pojavi kod muskarca...
Ili kao 100% ili recimo kod mene , kad stvarno naletim na zensku koja zeli racionalnog muskarca, ona ga zeli samo u delu vremena takvog...tata u tim trenucima, a mesavinu ili cak slicnog sebi u vecem delu vremena, a iracionalnog onda kad zeli da ga spozna...

I najlogicniji muskarac, totalno operisan od emotivnog se mora diviti mudrim prakticnim znanjima takvih zena, devojaka...
Ali ovo nije tema

je l` znas da izraelci imaju posebnu obuku za sve one koji zele da provere osobe koji su im moguci partneri?
nepogresivu
i ima malo vise od tih 4 stavki

Znas,meni je ova tvoja riba mnogo kreativna faca,nemam pojma da li si o njoj razmisljao na ovaj nacin,ali sve mi se cini da ti je s pravom uvrnula jaja.
Nekako imam utisak,(a ti slobodno vristi ako gresim),da si ti 3,14ckica postao mnogo ranije nego li si usao u neku pricu sa njom.Mnogo ranije,ne rodjenjem ali si te atribute stekao vremenom.Kako inace objasniti,da zivis sa nekim,i da kod te ribe nisi zasluzio ni minimum respekta(a ovde koliko vidim doticna te ne jebbbe ni 2%)radi i njene i tvoje poslove jer te smatra za skroz debilnog i da od tebe samo jos kiitu moze da povremeno upotrebi i sto je jos veci paradoks,ti imas volje da se popnes na nju i istreses jaja.Ovim dokazujes sam sebi da si gomno i da si prihvatio tu ulogu sasvim svesno,a verovatno imas neki razlog za to.Stoga,ova tvoj plac je ravan q*rcu.Da sam na tvom mestu,ja bih jednostavno emigrirao,negde daleko.

Back