Kako sam počeo da se družima sa ribama

Napravio sam nalog na Krpicama gde mnoštvo ženski prodaje i razmenjuje odeću, postavljaju i svoje slike, jedna čitava komuna se tamo razvila.
Kad mi je dosadno odem tamo, gledam oglase, pitam ih za mere, kakav je materijal, ćaskamo oko odeće koju prodaju.
How sick is that?

najjači si..
ma nije toliko strašno, samo nemoj kupovati onu lutku, to bi bilo bolesno..:lol:

Da se uclani u neko planinarsko drustvo, ili drustvo sakupljaca lekovitog bilja, tamo ima riba samo tako, proverena informacija, i ne moze da se zastrani, ne preti coveku opasnost da postane zenski Petko, seka Persa, sisica i tako to ako pocne da se lozi na zenske krpice, jer manje, vise je u prirodi, na zdravom vazduhu, medju zelenilom okupanim suncem, znaci u idealnoj sredini za autdor igranje rupice-boce. :deda2:

Da se uclani u neko planinarsko drustvo, ili drustvo sakupljaca lekovitog bilja, tamo ima riba samo tako, proverena informacija, i ne moze da se zastrani, ne preti coveku opasnost da postane zenski Petko, seka Persa, sisica i tako to ako pocne da se lozi na zenske krpice, jer manje, vise je u prirodi, na zdravom vazduhu, medju zelenilom okupanim suncem, znaci u idealnoj sredini za autdor igranje rupice-boce. :deda2:
Da, i planinarke.Samo će da se smori noseći im rančeve i onda će mrtvosan da spava umesto da ebe.

Napravio sam nalog na Krpicama gde mnoštvo ženski prodaje i razmenjuje odeću, postavljaju i svoje slike, jedna čitava komuna se tamo razvila.
Kad mi je dosadno odem tamo, gledam oglase, pitam ih za mere, kakav je materijal, ćaskamo oko odeće koju prodaju.
How sick is that?

Sick će biti jedino ako i sam počneš aktivno učestvovati u razmeni i kupoprodaji haljinica, štiklica itd:lol:

verovatno znate da je japan najveće tržište polovnih gaćica tinejdžerki.
ja nisam u tom fazonu, ali ima jedna devojka tamo, sviđa mi se, voleo bih da imam nešto iz njenog ormara. da li da joj napišem:
"Ali haljina vam prelepo stoji, zašto je prodajete?

Probij led....Reci da imaš neke svoje gaće, od onomad stoje u mašini,pa predloži trejd...(neka budu neke sa crtanim likovima japanke se lože na ta čuda)...
Ako je zainteresovana traži da se prošeta u njima pred tobom kao dokaz da su nošene..a onda dalje pitaj anđelka kad se vrati iz banovine kako da hotuješ ;)

How sick is that?

Very much...

- - - - - - - - - -

verovatno znate da je japan najveće tržište polovnih gaćica tinejdžerki.
ja nisam u tom fazonu, ali ima jedna devojka tamo, sviđa mi se, voleo bih da imam nešto iz njenog ormara. da li da joj napišem:
"Ali haljina vam prelepo stoji, zašto je prodajete?

Ne,mek! To rade luzeri.
Reci joj kako bi vrlo rado rovario po njenom ormanu! If ju nou vot aj min.

How sick is that?

Zavisi, mislim da nije, ako nudis dobre krpice i to ima vajde ni merenje nije tesko.

Back