Kako "sahraniti" žensku

gost 349237

Iskusan
Poruka
6.633
Izraz je naravno uslovno upotrebljen kao alegorija.
Pravilniji naslov je kako se odbraniti od pogubnog i često destruktivnog ženskog razmišljanja po pitanju spolnih odnosa i kako im objasniti kada nisu, a kada jesu u pravu. Recimo kao ilustracija napadnut sam, iako nisam ali i to se dešava od strane neke žene po pitanju ovoga ili onoga. Žene umeju da budu zapanjujuće podle, naravno ne sve, daleko bilo, ali pojedine da se muškarac raspameti.

Neka ideja?

Razradi malo to ...

Žene su sklone da poture muškarcu mnogo toga, od dobar, loš, zao, jedno rečju sve što zbog čega se osećaš loše nakon razgovora sa nekom ženom.A nisi kriv.

- - - - - - - - - -

postani zena, pa ces umeti da se odbranis :malav:

Šta je iskusna ženska, odmah je skontala temu. :per:

- - - - - - - - - -

Cekaj, jesi li napadnut ili nisi? Kako te je napala? Vezala te hulahopkama?

Ne mešajmo zadovoljstvo sa razmatranjima.:lol:

Izraz je naravno uslovno upotrebljen kao alegorija.
Pravilniji naslov je kako se odbraniti od pogubnog i često destruktivnog ženskog razmišljanja po pitanju spolnih odnosa i kako im objasniti kada nisu, a kada jesu u pravu. Recimo kao ilustracija napadnut sam, iako nisam ali i to se dešava od strane neke žene po pitanju ovoga ili onoga. Žene umeju da budu zapanjujuće podle, naravno ne sve, daleko bilo, ali pojedine da se muškarac raspameti.

Neka ideja?

nađi si dečka :mrgreen:

A, cuj...zadovoljstvo je konstruktivno razmatrati..:lol:

Ne, zadovoljstvo je vezivanje, a razmatranja kao razmatranja... puka maštarija ljudskog uma...

- - - - - - - - - -

Mnogi kad su slabiji da bi bili konkurentni igraju na kvarno ... fer plej ne postoji u praksi. Znaci budi jaci, i nemoj da te ujedi komaraca toliko bole :D

To i pitam, kako biti jači i odbraniti se od komaraca? Od bola...

E, moj komšija se vratio iz inostranstva i čuva dete, po ceo dan..ona radi, on čuva dete... al bre.. meni to, kao, preuzimanje uloge domaćice i dadilje nenormalno... kako, bre, muškarac, da sedi i ne radi, kako to može? ... meni je to destruktuvno.. nije žena Meduza, šta je sa muškarcima..ravnopravno je podrazumevano..muškarac koji ne radi je nešto što ne kapiram...

E, moj komšija se vratio iz inostranstva i čuva dete, po ceo dan..ona radi, on čuva dete... al bre.. meni to, kao, preuzimanje uloge domaćice i dadilje nenormalno... kako, bre, muškarac, da sedi i ne radi, kako to može? ... meni je to destruktuvno.. nije žena Meduza, šta je sa muškarcima..ravnopravno je podrazumevano..muškarac koji ne radi je nešto što ne kapiram...

Rad je zapravo skloniji ženi. Mnogi ljudi to ne shvataju pa se čude kad vide nešto kao iz tvog primera. Zapravo nije neprirodno. Muškarci su sposbni za zapanjujuće složene stvari ali kad se nađu u takvim okolnostima ne kapiraju šta se desilo, jer su navikli na teške a ne na obične stvar, što ih vodi u inertnost iz prostog nerazumevanja.

- - - - - - - - - -

da je premekano ne bi ti ovde trazio savet kako da joj doakas :lol:

:eek:

Buože me oprosti žabice, nikom ja ne bih dohakavao....

Rad je zapravo skloniji ženi. Mnogi ljudi to ne shvataju pa se čude kad vide nešto kao iz tvog primera. Zapravo nije neprirodno. Muškarci su sposbni za zapanjujuće složene stvari ali kad se nađu u takvim okolnostima ne kapiraju šta se desilo, jer su navikli na teške a ne na obične stvar, što ih vodi u inertnost iz prostog nerazumevanja.

- - - - - - - - - -

:eek:

Buože moj,a to si ti žabice, nikom ja ne bih dohakavao....

pa hvala :zkez:

Ne potcenjujem ulogu čuvanja deteta, ali je ni ne predimenzioniram niti polazim od toga da su muškarci nesposobni za čuvanje dece, niti da su sposobni za velika dela, pa je čuvanje sitnica... to uključuje i stereotipno dete je ženina briga...mislio sam da smo mi to prevazišli generalno i da zastupamo ravnopravnost......pazi, ti si počeo neku priču koju sam ja odmah shvatio kao ginekokratiju...

- - - - - - - - - -

zabrinjavajuće je tek ako počne da dobija menstruaciju.

Tržište će odgovoriti adekvatno, ne sumnjam :lol:

Back