strahinja79
Obećava
- Poruka
- 61
Potražite malo Ovnove sa Rakom u podznaku, i mislim da ćete se pozitivno iznenaditi. :wink:
ja imam tako nesto i srecna sam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potražite malo Ovnove sa Rakom u podznaku, i mislim da ćete se pozitivno iznenaditi. :wink:
Ali je to zbog Raka a ne zbog Ovna.Ja, a verujem i ostali Ovnovi sa Rakom u podznaku, znamo biti ponekad vrlo nežni i romantični prema devojkama, da je to prosto zapanjujuće...
![]()
Ja, a verujem i ostali Ovnovi sa Rakom u podznaku, znamo biti ponekad vrlo nežni i romantični prema devojkama, da je to prosto zapanjujuće...
![]()
Sve bi to bilo super kad ne bi tako brzo menjali misljenje...kada vole onda zaista vole, a kada ne vole onda vam to kazu otvoreno.
ovo su muskio ovnovi bre...
cek sad mane... posesivni, ljubomorni, sujetni, egoisti... ubedjeni da im je IQ 276.... nema vise mana![]()
Daju se nesebicno i znaju da uzivaju u potpunosti......a kad je kraj onda je kraj!kada vole onda zaista vole, a kada ne vole onda vam to kazu otvoreno.
Има ли неки Ован-Шкорпија овде... да ми каже што су ови момци толико затворени?? Ја мислила то неки освајач, вођа....![]()