Kako sa muskim Ovnovima :)

A, ne, ni blizu. :-) Nego samo komentarišem u smeru da nije Ovan taj koji je nežan i romantičan. :lol: Mislim, mogu Ovnovi biti emotivni ali to onda nema veze s njihovim Suncem u Ovnu nego s njihovim podznakom - kao ovde, u Raku, ili s nekim drugim pokazateljima. ;)

Ja sam vec sest godina u vezi sa duplim ovnom i mogu iz iskustva reci da su oni najodaniji i privrzeniji znak,za svoje najblize bi sve uradili.Mana im je impulsivnost i to sto ponekad u drustvu nisu raspolozeni za price vec se iskljuce,ali su suuuper:heart:
Bar za lavicu-strelca

Mene oni iiiiiiizuzetno nerviraju, sebičnost na najvišem nivou, tupavo za pokazati da ti je stalo do nekoga, sirovo , ono što hoće to hoće sad i odmah a onda mu dosadi za sekund, doktorirali su ''pravim se lud i super mi je'' priču, provokatori par ekselans, namerno priča i radi nešto što zna da te nervira...... ovaj neka hvala ja bi ih preskočila, ni kao prijatelji nisu ništa bolji :rtfm::rtfm::rtfm: ali bože moj nekom to i odgovara, oće s ženskim blizancima da se dobro slože.... inače ograničavam se samo na dosadanje iskustvo s njima, od toga ima samo jedan muški ovan koji se ne uklapa u ovu priču
ženski ovan je već nešto drugo.....

Back