Kako sa muskim Ovnovima :)

dakle, svashta prochitah ovde...

*ma, velike su maze..
*obozhavaju daljinski...
*vole sex, nasrtljivi na pochetku, kasnije su opushteniji i dozvoljavaju partnerki da initzira taj chin..
*s pochetka jako vole sa partnerkom svuda da idu, kasnije vishe sa svojim drushtvom..
*vole novatz, i straaaashno su nesretjni kad ne mogu dovoljno da zarade...
*jaaaaakoooo vole da su tzenjeni zbog posla koji rade...chak izbegavaju godishnji odmor
*a bogami i jako se povlache kad misle da nisu "usretjili" svoju bolju polovinu (to je pitanje na koje ne znam odgovor: Kako ih ubediti da ljubav i dalje postoji, posebno ako su se zatvorili, zbog velikih problema koje imaju, a o kojima ne zhele da prichaju?)

ja mislim da je veza s ovnom vječita borba! Možeš mu pustiti da bude glavnia li on će naći već nešto što mu ne daš i onda će pilati po tom dok mu ne popustiš, kad popustiš nađe već nešto novo...i glavom bi kroz zid, što mu više braniš on više navaljuje...

Bu_Rek:
Iz iskustva znam da su strasno posesivni,barem ovaj moj.... Nisam smela nikog drugog ni da pogledam...U stvari to mi je i odgovaralo "moja si i samo moja".( ja sam devica). Kao malo vode na dlanu...Ahhhhhhhhhhhh....

Ne treba ih osvajati,vec ih pustiti da osvajaju,to im dize samopouzdanje...

E mene bas zanima ova kombinacija, moj slucaj, on je ovan ja devica. Ovo mi se desava vec drugi put u zivotu, mislim bas mi drze paznju...zanima me kakav je bio vas poceetak veze, kako ste se uklopili...neki savet...pozdrav

schljokica:
E mene bas zanima ova kombinacija, moj slucaj, on je ovan ja devica. Ovo mi se desava vec drugi put u zivotu, mislim bas mi drze paznju...zanima me kakav je bio vas poceetak veze, kako ste se uklopili...neki savet...pozdrav

na pochetku :lol: izuzetno posesivni, ljubomorni, stalno za petama, zivkaju, proveravaju, ponashaju se kao supermeni...

kasnije :-D malo ohlade, ako im (po dobrom obichaju device) zvotzash zbog konstantnog ne poshtovanja tvog vremena i slobode. Ali onda ohlade u svemu. Postaju "mlaki". Inache su tvrdi, ne znaju da komunitziraju, tj. morash im chupati rechi iz usta. Josh ako imaju neki , za njih nereshiv problem, to za devicu postaje horor iz koga bi rado pobegla. Ali, strpljen - spashen. Treba ih pustiti i sa strane posmatrati. Ne uzimati njegovo tjutanje kao neshto loshe. Stalno zuje okolo, najmanje su kutji. Oni ne bezhe od ukutjana vetj od sebe samih....Posebno ako su u potrazi za poslom i parama... :-D :-D :-D

E pazite sad ovo, ja sam Djevica Rak, a on je Ovan Bik sa masom planeta u Ovnu. Ono sto ans veze je strast. nekih vecih emocija s moje strane nema, jer se plasim da se prepustim (tipicna Djevica) njemu sasvim odgovara moja toplo-hladno igra i mislim da ga jos vise privlaci, tacnije znam to. Seks je vid manipulacije svakim Ovnom i naravno da mu date slobodu. KAd osjeti da ima slobodu, cak i u vezi, on je spreman da ju zrtvuje i polozi pred vase noge. Eto.

Back