mi Srbi smo gownaDaNa_Pa:Pa mi Srbi smo "najgluplji" al' smo zato najlepshi! :grin:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mi Srbi smo gownaDaNa_Pa:Pa mi Srbi smo "najgluplji" al' smo zato najlepshi! :grin:
naancy90:onaj ko ne voli sebe ne moze da voli ni druge, a ako on ne voli druge, onda ni drugi nece njega.....ali, ja imam samopouzdanja i koliko god puta me neko prevari, zayebe, unisti, ja verujem u sebe i nikada, NIKADA ne pomislim lose o sebi
laura87:Znas kad Ruska Jakic kaze svako jutro kad se pogleda u ogledalo:"Dobro jutro,lepotice"![]()
Veruj mi,pomaze :wink:
Keeper:e, lako je njoj da kazhe kad je dobra riba.
shta ja da kazhem?
dobro jutro anoreksicharu? :|
onda mislish da ti nisi Srpkinja (ali kazhesh - mi Srbi) ili smatrash da si... hm, to shto si rekla.naancy90:mi Srbi smo gowna
*november rain*:jao ja vas nikako ne razumijem.. sad ste kao napacjeni, sami na svijetu, iskompleksirani, a onda puni samopouzdanja, naj naj naj...? neshto se ne uklapa.. ;p
ne, ne, ne, to se na mene odnosiloMadonnaGirl:Sta???Moja drugarica je ta koja ima samopouzdanja,a ja sam ta koja ga UOPSTE nema.Ja sam najiskompleksirana osoba na svetu!!!!!!!!!!!
M da, samo se vi opustite, a mi cemo da uradimo pos'o.. To mene malo zivcira, devojka hoce i nece ni malo da se potrudi i olaksa mi posao, posle sam ja skot kad je odyebem... ;Pnaancy90:ma, meni je bezveze kod sebe to sto nemam tremu i mogu da pridjem, zapocnem pricu sa nekim ko mi se svidja...ali, onda, cim vidim da se i ja njemu dopadam i on krene da me muva, to vece mi je zanimljivo i posle izgubim zelju....tako da mi je sve lepse kada meni decko pridje pa kada se trudi oko mene...
Napeto, a?Sweet_Jane:Ma majku mu, ja napr sam skroz opustena sa drugovima ali ako mi se jedan od njih svidja ili se ja njemu svidjam..... huh.
Ma ukocim se skroz... :-( Nekako mi se sve vise cini da ljubav sve unistava. Stajaznam.... A i to samopouzdanje.... Nema brate, te sile koja ce me naterati da pomislim da sam lepa ili sta vec.... A imam jednu drugaricu koja je naj riba u skoli, za kojom mnogi balave, mene ne primecuju puno i sta ja sad da radim... qq lele. :smile:Shinoda:Napeto, a?![]()