kako resiti problem samopouzdanja?

hm, imam manjak istog. ne znam gde ga nacji, odakle ga iskopati... mogu da se pravim da ne znam razlog tome. opet, ako definishem neku stvar koja je recimo uzrok toga... hm, kad malo bolje razmislim posle toga, kad bi se ta stvar recimo i izmenila, nisam sigurna da bi opet sve doshlo na svoje.
mah... sve jeste na svome. treba da budem ovakva.

laura87:
Znas kad Ruska Jakic kaze svako jutro kad se pogleda u ogledalo:"Dobro jutro,lepotice" :lol:
Veruj mi,pomaze :wink:

hahaha, a shta ako se to bash ne mozh' recji. ;p
ja begam od ogledala i ujutru i u svako doba dana. 8)
Keeper:
e, lako je njoj da kazhe kad je dobra riba.
shta ja da kazhem?
dobro jutro anoreksicharu? :|

dobra riba :mrgreen:
ne, nego reci sebi - e, danas je dan kad cjesh jesti. :/
naancy90:
mi Srbi smo gowna
onda mislish da ti nisi Srpkinja (ali kazhesh - mi Srbi) ili smatrash da si... hm, to shto si rekla.
anyway, neshto se ne uklapa.
i... svaka chast na tolikom samopouzdanju. (;

auf. ja nisam tremarosh kad mi se neka svidja, to odma' pishi propalo da cju ja neshto sam uraditi :lol:
ajde sa drugim curama..... pre mi se neka na faksu uzhasno svidjala, a nije ono riba koja mi je nedodirljiva, naprotiv, al nisam nishta uradio niti mi je na pamet palo. a sa druge strane, sad se neshto muvachim s nekom.... pa, bolja riba od one, i ne fali mi samopouzdanja, al nikako je ne zhelim. samo je eto tako, dobra riba :|

ma, meni je bezveze kod sebe to sto nemam tremu i mogu da pridjem, zapocnem pricu sa nekim ko mi se svidja...ali, onda, cim vidim da se i ja njemu dopadam i on krene da me muva, to vece mi je zanimljivo i posle izgubim zelju....tako da mi je sve lepse kada meni decko pridje pa kada se trudi oko mene...

naancy90:
ma, meni je bezveze kod sebe to sto nemam tremu i mogu da pridjem, zapocnem pricu sa nekim ko mi se svidja...ali, onda, cim vidim da se i ja njemu dopadam i on krene da me muva, to vece mi je zanimljivo i posle izgubim zelju....tako da mi je sve lepse kada meni decko pridje pa kada se trudi oko mene...
M da, samo se vi opustite, a mi cemo da uradimo pos'o.. To mene malo zivcira, devojka hoce i nece ni malo da se potrudi i olaksa mi posao, posle sam ja skot kad je odyebem... ;P

Back