KAKO REŠITI PROBLEM NAPUŠTENIH PASA

Ja volim psa.

U dvoristu, ali ne u kuci.

Trudim se da imamo dobar odnos, ali nisam boleciv i nikada ne zaboravljam da je pas ipak - zivotinja.

Много врста има,много подврста,много мјешанаца,свега има.
Неки пси су буквално толико доведени до кућног да је то фасцинантно и просто више не би опстали вани.
Овај Померанац кошта поприлично пуно,можеш ли га замислити вани?! :think:
пас2.jpg

Много врста има,много подврста,много мјешанаца,свега има.
Неки пси су буквално толико доведени до кућног да је то фасцинантно и просто више не би опстали вани.
Овај Померанац кошта поприлично пуно,можеш ли га замислити вани?! :think:
Pogledajte prilog 506878

To nije zivo, to je igracka.

Moji psi, izuzev ovog trenutnog, nikada nisu bili sveopšti miljenici.
Ukratko, da ne trolujemo:
živeli smo u prizemlju, u delu grada visokog rizika. Moj muž je radio u smenama.
Jedne noći grupa obesnih mladića popela nam se na terasu (dovoljno nisku) i pokušala da uđe u stan.
Tada smo uzeli prvog psa, da bude u funkciji psa-čuvara. Naravno, voleli smo pse. Izabrali smo nemačkog ovčara, jer je to bila preporuka čoveka koji je bio prof. dreser policijskih pasa. Nem. ovčar - stabilan, inteligentan, "zgodan" za početnike.
Nije bila "sveopšti miljenik" jer nije bila potkupljiva, niti mazna ni sa kim osim sa nama.
Ali je bila naš ljubimac, odličan čuvar i član porodice.
Meni je vazno da moj "pCeci" clan porodice bude everybody darling, a umeju i ti darlinzi da u nekim odsudnim i vaznim momentima
prepoznaju lopova pa jos ako imaju "snazan" glas uplasi se lopov:)
NO nije za mene, ume da bude nezgodan.

To nije zivo, to je igracka.

Ма јесте гуглај Померанац! :lol::D

- - - - - - - - - -

=Фабрика;36225397

Живо биће је живо биће, то што је теби неко кременадла или батак а не свиња или пиле, то је друга ствар.

Ствар избора и еволуције,знаш сигурно да су некада постојали канибали који су јели људе.

Али не само хир,пси су се показали јако корисни,од кућног љубимца до полиције,војске, царина,налазе дрогу,оружје,нелегалне супстанце,спасилачких екипа до слијепих особа да их воде са 100 посто сигурноћшу јер су обучени за такве ствари.
Такође задња истраживања кажу да су пси кући (да ли као кућни или дворишни љубимац) корисни за психу човјека.

Шта ти поредиш бре, ово је насиље над природом и гајење фаличних сорти, све у циљу зараде.

Ма исто ти је то,када се црнац и азијаткиња косоока споје,па онда њихово дијете налети на латиноса,па њихово дијете на Скандинавца.
Шта добијеш?Па добијеш чОека 21 вијека.

Ма исто ти је то,када се црнац и азијаткиња косоока споје,па онда њихово дијете налети на латиноса,па њихово дијете на Скандинавца.
Шта добијеш?Па добијеш чОека 21 вијека.

Добијеш мешанца а не монструма.

Добијеш мешанца а не монструма.

Пас је пас,гдје пише да вучјак неће спопасти пудлицу ако му се ђасви?!

- - - - - - - - - -

Наравно при томе не мислим на лабораторије јер човјек се опасно почео играти са туђим ДНК али и својим.
Само Бог зна шта се ради по тим страним лабораторијама јер одавно техноологија и знање за клонирање постоји. :sad2:
Али то је већ нека друга прича...

Не бих о псећем наскакању, гаде ми се.

Колегинице ја разумијем да ти имаш велику како да кажем фобију према псима али причамо уопштено.
Једини начин да превладаш фобију да купиш мало штене и да га пратиш од самог почетка,како се развија,учи,расте.
То је једини начин,при томе не бих ти савјетовао неку фајт расу него неку маза расу.

Back