KAKO REŠITI PROBLEM NAPUŠTENIH PASA

Ni jedna civilizacija vise ne prihvata ubice, nasilnike, krvoloke kao nuzno zlo vec ih sankcionise,
kao sto to radi i nas zakon.
Tako da ako nemate nenasilnickih ideja postajete otpadnici od zakona i civilizacije.

Ono je istina da mozete u svojoj kuci krisom da tucete decu i pse, pa i zene i muzeve,
majke i oceve, ali ako vas otkriju vi ste kriminalci.

Блајбиша нисам очекивао да си и ти толико бруталан.
Али сигуран сам да и Венецуела не стоји боље од Србије по питању луталица.
То су дивчи земље гдје људи живе попут животиња у сређеним земљама.

Kao sto vec gore napisah, u Venecieli policija vrsi nocne racije kada ubija po ulicama pse lutalice...

I to je prilicno efikasno.

ono sto je moje o tome cu da brinem, ali mi ne pada na pamet da placam tudje gluposti i greske. :manikir:

poznato je u psihologiji da ekstremni ljubitelji pasa zapravo imaju problem sa ljudima, jer su emotivna angazovanja u vezi zivotinja manja, nego za ljude.

nego, sto ne usvajaju svoje lutalice, gde su im lutalice...bice da su svi psi otisli u raj. :mrgreen:

Хм први пут чујем ,заправо задња истраживања доказују да кућни љубимци лијече депресију код старијих људи који су остали сами и да су људи који имају кућне љубимце доста бољи људи уопштено,имати више емпатије према људима и животињама никада није нити ће бити лоша особина.

Хм први пут чујем ,заправо задња истраживања доказују да кућни љубимци лијече депресију код старијих људи који су остали сами и да су људи који имају кућне љубимце доста бољи људи уопштено,имати више емпатије према људима и животињама никада није нити ће бити лоша особина.

konji su najbolji antidepresivi, ali je jahanje u redu skupljih sportova.

ali emotivna angazovanost kada su u pitanju zivotinje je manja i potrebno je manje ulaganja. pas ce te voleti samo kada ga hranis i mazis ga, setas, za coveka je ipak potrebno vece ulaganje.

Kao sto vec gore napisah, u Venecieli policija vrsi nocne racije kada ubija po ulicama pse lutalice...

I to je prilicno efikasno.

Па да исто као Балкан 90-их,код мене су недуго после рата ловачка удружења по граду гањала луталице.
Било је ту и рањених,разбијеног стакла и чега све не.Само некад пред зору чујеш пуцање и лавеж.
Зато Венецуела и јесте ту гдје јесте ,у блату и сиромаштву...

Poslednja izmena:
Па да исто као Балкан 90-их,код мене су недуго после рата ловачка удружења по граду гањала луталице.
Било је ту и рањених,разбијеног стакла и чега све не.Само некад пред зору чујеш пуцање и лавеж.
Зато Венецуела и јесте ту гдје јесте ,у блату и сиромаштву...

Da, zato je Venecuela u blatu i siromastvu sto policija ubija pse lutaluce....

Ko tebe izabra za moderatora....?

Da, zato je Venecuela u blatu i siromastvu sto policija ubija pse lutaluce....

Ko tebe izabra za moderatora....?

Да,менталитет људи је сличан Балкану.
Ти и твоја вјечита борба са модераторима,чему то.
Па нису модератори надриљуди,него обични учесници који имају право на мишљење или немају?! :per:

- - - - - - - - - -

tema je o ulicnim dzukelama a ne o golubovima i molim da se ovaj post obrise jer je van teme.

Па баш и није,ово је примјер како функционише правна и уређена држава.

Nemam link jer te zene to ne rade da se pokazu, ali zato imam prolaznost pasa,
pa ih cuvam dok ne stigne vreme za odlazak. Kroz moju kucu je proslo bar deset pasa za nekoliko godina
i kroz veterinarsku privatnu ordinaciju mog prijatelja koji pola radi besplatno.
Moja cerka se sa 12 godina igrla sa "opasnim" rotvajlerima...

Ja i pisem o ulicnim dzukelama, ne o rasnim psima. Umesto da ih sutiraju i sakate pred decom,
trebalo bi pokazati kako se brine o nemocnima sto ocigledno mnogi nisu sposobni.

sakate ih drustva za zastitu zivotinja, kako bi izazvala senzaciju i opravdala kradju i pranje para.

ostali samo gledaju da se sklone kada vide copor...

jel imas psa? sto ne usvojis nekog sa ulice, barem jednog? ili bi kao vecina kupio rasnog?

niko nije duzan da brine o ulicnim psima, niti da za njih kupuje hranu od svog tesko zaradjenog novca.

sakate ih drustva za zastitu zivotinja, kako bi izazvala senzaciju i opravdala kradju i pranje para.

ostali samo gledaju da se sklone kada vide copor...

jel imas psa? sto ne usvojis nekog sa ulice, barem jednog? ili bi kao vecina kupio rasnog?

niko nije duzan da brine o ulicnim psima, niti da za njih kupuje hranu od svog tesko zaradjenog novca.

A otkud ti znaš da nije?

Да,менталитет људи је сличан Балкану.
Ти и твоја вјечита борба са модераторима,чему то.
Па нису модератори надриљуди,него обични учесници који имају право на мишљење или немају?! :per:
.

Nisu i ne mogu biti obicni ucesnici.

Naporavi klona pa izrazavaj svoje misljenje, a kao mod budi neutralan.

Back