- Poruka
- 48.357
to u nekom tvom univerzumu?
eva braun je setala malog psica. a i ne samo ona, mnoge zene nacista.
Ма то је вид помодарства и нема везе са псима уопштено.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to u nekom tvom univerzumu?
eva braun je setala malog psica. a i ne samo ona, mnoge zene nacista.
Блајбиша нисам очекивао да си и ти толико бруталан.
Али сигуран сам да и Венецуела не стоји боље од Србије по питању луталица.
То су дивчи земље гдје људи живе попут животиња у сређеним земљама.
Kao sto vec gore napisah, u Venecieli policija vrsi nocne racije kada ubija po ulicama pse lutalice...
I to je prilicno efikasno.
Blajbi, jasno je na šta aludiraš. Svaki naredni post ovog tipa ću obrisati kao i gde se na bilo koji način spomenu nacisti.

ono sto je moje o tome cu da brinem, ali mi ne pada na pamet da placam tudje gluposti i greske.
poznato je u psihologiji da ekstremni ljubitelji pasa zapravo imaju problem sa ljudima, jer su emotivna angazovanja u vezi zivotinja manja, nego za ljude.
nego, sto ne usvajaju svoje lutalice, gde su im lutalice...bice da su svi psi otisli u raj.![]()
Molim?
Gde se tebi prividjaju nacisti?
Ja ih nigde nisam pomenuo, zasto mi to UTRPAVAS?![]()
Хм први пут чујем ,заправо задња истраживања доказују да кућни љубимци лијече депресију код старијих људи који су остали сами и да су људи који имају кућне љубимце доста бољи људи уопштено,имати више емпатије према људима и животињама никада није нити ће бити лоша особина.
Očigledno nije efikasno, kao što sam pokazala na jednoj od prethodnih strana.
https://forum.krstarica.com/showthr...TENIH-PASA?p=36220632&viewfull=1#post36220632
Kao sto vec gore napisah, u Venecieli policija vrsi nocne racije kada ubija po ulicama pse lutalice...
I to je prilicno efikasno.
Nemoj da se praviš naivan Blajbi. Znaš šta si napisao.
Па да исто као Балкан 90-их,код мене су недуго после рата ловачка удружења по граду гањала луталице.
Било је ту и рањених,разбијеног стакла и чега све не.Само некад пред зору чујеш пуцање и лавеж.
Зато Венецуела и јесте ту гдје јесте ,у блату и сиромаштву...
Nigde nisam pomenuo naciste niti sam aludirao na njih.
Iskopiraj mi to da vidim.
Imate primere u Srbiji, vise zena srednjih godina koje znam, usvoje lutalicu,
cipuju ga i izvade mu dokumenta i udome u inostranstvu.
Znam desetine primera, ali i onih koji sami izdrzavaju azil.
znas o kojim kerovima ovde pricamo ne pravi se naivan. na svaki tvoj link cu staviti 10 gde su nekog unakazile ulicne dzukele.
Da, zato je Venecuela u blatu i siromastvu sto policija ubija pse lutaluce....
Ko tebe izabra za moderatora....?

tema je o ulicnim dzukelama a ne o golubovima i molim da se ovaj post obrise jer je van teme.
Ja i pisem o ulicnim dzukelama, ne o rasnim psima. Umesto da ih sutiraju i sakate pred decom,
trebalo bi pokazati kako se brine o nemocnima sto ocigledno mnogi nisu sposobni.
sakate ih drustva za zastitu zivotinja, kako bi izazvala senzaciju i opravdala kradju i pranje para.
ostali samo gledaju da se sklone kada vide copor...
jel imas psa? sto ne usvojis nekog sa ulice, barem jednog? ili bi kao vecina kupio rasnog?
niko nije duzan da brine o ulicnim psima, niti da za njih kupuje hranu od svog tesko zaradjenog novca.
Да,менталитет људи је сличан Балкану.
Ти и твоја вјечита борба са модераторима,чему то.
Па нису модератори надриљуди,него обични учесници који имају право на мишљење или немају?!
.