- Poruka
- 83.525
Nategnemtenane
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni je sad stvarno aprijatno kad čitam ove vulgarluke i ne znam kako da rešavam ove emocije sad??Nategnemtenane
Ja nisam za ovaj svijet. Ja sam za neki svijet gde deca beru svijece i kote se kitovi ulješari.. gde niko ne psuje i proszori su od kinderlade.Meni je sad stvarno aprijatno kad čitam ove vulgarluke i ne znam kako da rešavam ove emocije sad??

Baš svijeće ili cvijeće?svijece
Ili će nam život nbiti cvijeće ili će nam upaliti svijeće. Tako da.. bez emocija dakle samo sa svojom zenom.Baš svijeće ili cvijeće?
Bes - retko sam besna. A kad sam besna - to ne mogu da sakrijem. Odmah ispoljim i rešim problem. Kontrolišem se jedino ako sam na radnom mestu.Zanima me kako rešavate bes, tugu, bol, nezadovoljstvo?
Ono kad vas spopane pa čujete i muvu kako kašlje , kad vam je fitilj kratak

Vi niste normalniPitala me za tebe.. pita jel volis kajise od turske koze..
Reko idi pitaj njega sto mene smaras. ja sam ti strejt.
Stavi sliku babe u kajisevima..Vi niste normalnidok ja spavam d....se preko mene
Evoooo odmahStavi sliku babe u kajisevima..
Zanima me kako rešavate bes, tugu, bol, nezadovoljstvo?
Pogledajte prilog 1824580
Odbacim stvari koji mi takve osjecaje izazivaju. Moze nesto da me iznervira ponekad np kazna za parkiranje ali to traje veoma kratko.Zanima me kako rešavate bes, tugu, bol, nezadovoljstvo?
Zanima me kako rešavate bes, tugu, bol, nezadovoljstvo?
Odeš u rusku apoteku, na prirodnoj baziZanima me kako rešavate bes, tugu, bol, nezadovoljstvo?

Eto, vidiš da pomaže