ja sam izbacio slane zanimacije cipsove, i reko' ajde necu da solim, na primer paradajz so, feta i viskic, ali znas sta je problem? sada mi fali jod, ili mi je oduvek faliuo, pa sam zato voleo i volim slanodo sada mi zabranjeno slatko i slano a sad i stres?
i to sto kazes debljina, zasto ljudi zderu, narocito debeli ameri? kao sto imate gradjevinsku mafiju, tako imamo i spregu farma i prehrambene mafije, da se vise trosi hrane, ali da u njoj sve fali, i em zaradjuju na nama jer smo stalno "gladni", em jel smo bolesni
i sta mi mozemo? ja sam odavno shvatio da moramo suplemente, i samo cujem fali ovoj ili onoj zeni obican vitamin d, a gde su ostali skuplji? svakoj drugoj osobi fali d vitamin! onda mozes misliti te omege ali 3, a ne 6 ili 9, ili nesto komplikovanije... zavera, eto to je u pitanju, nemas pare da kupis maslinovo ulje, i onda burek/pekara kriva, a ja ti kazem nema to logike, vec nam svima fali svasta nesto, i onda se vi neki izgovarate kao gurmani ste, a kao mi nismo? jok, samo ste vi - lazete sami sebe, fale vam nutrijenti, vitamini, minerali i svastya nesto jos kao i debelim amerima
Poslednja izmena:
covece meni treba da spustim 45, a ne 4,5, ali aj dobro, 2x500mg omege, evo pijem jednu, drugu cu posle, pise na kutiji po 2... stani, ja trebam po 6 ga gutam za ovih 4,5mmHg, ako je 3 grama, to je 3000mg? auuuu