Military_Shadow
Obećava
- Poruka
- 78
Jel neko zna mozda kako da proverim stanje racuna u pitanju je devezni racun iz komercijalne banke, Postoji li neki nacin da se to proveri online zna li neko mozda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je to ovlascenje za racun ?Znam ja ali moras da mi das ovlascenje za racun.
Sta je to ovlascenje za racun ?
Znam to, Inace hvalaIdi u kom. banku i zatraži da te prijave za elektronsko bankarstvo.
Dobićeš pin, šifru...više se ne sećam dobro šta dobijaš.
Skineš aplikaciju, uloguješ se i gotovo.
Aha hvala ti punoTo zavisi od toga da li imas racun ili ne, ako imas racun na drugo lice ne mozes online da proveris, ako si njihov klijent udji na njihov site i nadji e servisi - stanovnistvo i iz menija nadji gde ima online aktivacija naloga. Moras da imas svoj telefon na koji ce ti slati poruke ili komunicirati s tobom.....ostalo s njima dogovaras....
Hvala u svakom slucajuDa moze da podigne sve pare sa njega.
Jedina opcija ti je preko aplikacije ili internet naloga.
U svakom slucaju moraš bar jos jednom u banku da odes.
A sta ako samo prestane da radiTo zavisi od toga da li imas racun ili ne, ako imas racun na drugo lice ne mozes online da proveris, ako si njihov klijent udji na njihov site i nadji e servisi - stanovnistvo i iz menija nadji gde ima online aktivacija naloga. Moras da imas svoj telefon na koji ce ti slati poruke ili komunicirati s tobom.....ostalo s njima dogovaras....
Uvek mozes preko bilokog browsera da udjes u svoj nalog, jedino sto uvek moras da imas prijavljeni telefon kod sebe.A sta ako samo prestane da radi
A ti u inostranstvu?
Danas sam bila u banciOdeš na bankomat, ubaciš karticu, ukucaš pin i tipneš upit u stanje računa i on ti izbaci stanje. Možeš dobiti i na papiriću!![]()