inagadadavida
Poznat
- Poruka
- 9.864
misoni:Ја сам покушао да се мало бавим политиком,онако,локално.Већ на том нивоу почињу да се праве разни ''лобији''.Обично они најпокваренији,најпрљавији,најљигавији уђу у такве кругове и гурају једни друге.Одустао сам,наравно,кад сам видео да ниједна моја идеја нема прођу и да ти ликови хође да раде само на речима.Очекују да неки анонимус заврши посао за њих и да ради за лепе речи.А љигавци јако добро осете и гурају једни друге.Шта мислите,какви су они на вишим нивоима одлучивања,које заокружујете на изборима?![]()
Meni je ortak jos u prvom delu devedesetih, koliko me secanje sluzi, davno je bilo...bio potpredsednik neke Radikalne stranke Srbije, koja se odvojila od SRS, satro,

I jedna i druga, DB produkt da se upisas od smea......i vodio me da me uclani , i na sastanak nekog njihovog odbora , bilo to na Crvenom krstu........

Kada sam video , da se ljudi 5 sati svadjaju , samo oko neke love iz Amerike, koju su skupili nasi gastosi, kako da se istale, pripala mi muka, a i bilo mi smesno , kada se setim ljudi koji to ne vide, pa misle da politicari nesto pametno mrse na tim sastancima.
Kada se stoka ponapijala viskija, i kada su se ispichkarali posteno, ja otisao, i nisam se vracao u politiku