Kako protiv politicara?

• Začetnik teme Začetnik teme bolta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
misoni:
Ја сам покушао да се мало бавим политиком,онако,локално.Већ на том нивоу почињу да се праве разни ''лобији''.Обично они најпокваренији,најпрљавији,најљигавији уђу у такве кругове и гурају једни друге.Одустао сам,наравно,кад сам видео да ниједна моја идеја нема прођу и да ти ликови хође да раде само на речима.Очекују да неки анонимус заврши посао за њих и да ради за лепе речи.А љигавци јако добро осете и гурају једни друге.Шта мислите,какви су они на вишим нивоима одлучивања,које заокружујете на изборима?:evil:

Meni je ortak jos u prvom delu devedesetih, koliko me secanje sluzi, davno je bilo...bio potpredsednik neke Radikalne stranke Srbije, koja se odvojila od SRS, satro, :D

I jedna i druga, DB produkt da se upisas od smea......i vodio me da me uclani , i na sastanak nekog njihovog odbora , bilo to na Crvenom krstu........ :D :D :D

Kada sam video , da se ljudi 5 sati svadjaju , samo oko neke love iz Amerike, koju su skupili nasi gastosi, kako da se istale, pripala mi muka, a i bilo mi smesno , kada se setim ljudi koji to ne vide, pa misle da politicari nesto pametno mrse na tim sastancima.

Kada se stoka ponapijala viskija, i kada su se ispichkarali posteno, ja otisao, i nisam se vracao u politiku :D :D :D ......da su hteli i mene da ukljuce u tal za lovu, mozda bi i ostao :D

misoni:
Који,бре интелектуалци!Ови што сам их се нагледао сви имају неке звучне титуле,а кад треба да реше неку ситуацију из нормалног живота не знају како се зову.Једини моменти кад се сете свега су избори,подела функција,запошљавање рођака и отимачина.Ако се то буде наставило,а наставља се,бићемо и даље закопани у блато.Само што смо пре неколико година имали назови комунисте,а сада су то назови капиталисти!:evil:
Дакле, не интелектуалци у партијама. Него они којима су све партије уске - за поље мишљења и деловања. Слажем се у једном - нема их, нема их довољно, или више их уопште нема. Квази интелектуалаца има колко хоћеш, и оних које интересује само њихово дупе. Где се дедоше ти млади филозофи, пуни ентузијазма, жеље за бољим и поштенијим светом ? Зар више нема таквих ? :shock:

Back