Kako pronaći dobrog majstora ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Veteran
Supermoderator
Poruka
404.670
Niko od nas ne razmišlja o majstorima sve dok nam ne zatrebaju.A onda nastaje problem.
Kako pronaći dobrog majstora, da nije previše skup i da uradi posao kvalitetno i na vreme ?
Zvati servise je mačka u džaku jer ne znate kakav će majstor doći,
raspitivati se kod prijatelja da li znaju nekog dobrog, čitati oglase ili već nešto drugo.?

majstor-za-sitne-popravke-novi-sad-5425636333838-71794539711.jpg

Daibau.
https://www.daibau.rs/
Nema šta da se mlatiš.
Ti staviš na sajt "problem", poželjno i fotka i majstori zovu tebe.
Tako sam ja rešila problem sa opšivkama
ZNala sam koja je otprilike cena koju su mi svi majstori navodili ali nijedan nije hteo da prihvati jer je "sitan posao" bio u pitanju.
Eto onaj imao neka posla u grockoj valjda pa pristao da svrati i ovde.
Čovek video slike, poslala sam mu na viber i snimak dimnjaka kad mi se javio. Reko koliko košta i kad može da se odradi

Niko od nas ne razmišlja o majstorima sve dok nam ne zatrebaju.A onda nastaje problem.
Kako pronaći dobrog majstora, da nije previše skup i da uradi posao kvalitetno i na vreme ?
Zvati servise je mačka u džaku jer ne znate kakav će majstor doći,
raspitivati se kod prijatelja da li znaju nekog dobrog, čitati oglase ili već nešto drugo.?

Nema tu neke mudrosti, tražiš preporuku, zoveš i nadaš se najboljem.

Ako uradi dobar posao, brzo i za dobru cenu upisuješ u imenik i imaš ga za ubuduće.

Imam dobrog majstora za frižider i za Velux krovne prozore.

Vodoinstalatera još uvek ne mogu da nađem dobrog, ili ih ganjam sto godina da dođu uopšte, ili su brzi, ali me oderu. Jedan dobar što je naplaćivao pristojno je imao problem da nije imao auto, i onda je očekivao od mene da ga razvozim... svega ima.

Počeo sam ozbiljno da kurkelišem sam po stanu jer mi ispadne manje živaca utrošenih da shvatim kako se nešto popravlja, nego li majstora da dočekam. A još i znatno jeftinije bude.

Back