- Poruka
- 9.317
Treba ko ono na Fejsu nekad uvesti opciju bocni clana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
K'o ti meni jel?![]()
Snowko pokazuje Mazuljka i traži da mu ga maze. Mazuljka.![]()
Prvo im izbiti toljage iz ruku, pustiti im nekakve snimke civilizacije da vide i drugi svijet osim pećine. Ošišati obrijati i okupati.Evo jedne teme koja nas sve interesuje.
Kako prici forumasici/forumasu.. Molimo iskusne kolege i koleginice da pomognu![]()
Prvo:Evo jedne teme koja nas sve interesuje.
Kako prici forumasici/forumasu.. Molimo iskusne kolege i koleginice da pomognu![]()
Mladi ne verujem da ovo koriste tu i tamo neko možda. Ovo je više za 40+ ekipu e tu ne verujem da ima ičegaEvo jedne teme koja nas sve interesuje.
Gerijatrija.Mladi ne verujem da ovo koriste tu i tamo neko možda. Ovo je više za 40+ ekipu e tu ne verujem da ima ičega![]()
Treće: tražiti sliku u badiću i minićuPrvo:
Svladati kako poslati poruku u pp
Drugo:
Poslati poruku u pp
Mazuljko je preslatki zečićSvako ima naziv za svog, sta fali tome?![]()
Tako je, Lapsi!!Prvo im izbiti toljage iz ruku, pustiti im nekakve snimke civilizacije da vide i drugi svijet osim pećine. Ošišati obrijati i okupati.
Onda opismenjavanje i časovi bontona.
Balet zamijeniti vojnom obukom i
onda ih pustiti da izdaleka osmatraju žene do sljedećeg koraka.
Sljedeći korak, kleknuti i zamoliti za oprost zbog svih postova koji ni najmanje ne idu u prilog ženama.
Snowko jede zekeMazuljko je preslatki zečić
![]()
Ne mora krstarenje, može i vikend na Avali što se mene tiče.Stvarno @tab503
Moze Krstarica da se otvori za jedno krstarenje za nas najstarije i najaktivnije forumase.
Inteligentna osoba teško da će umjesto zareza i tačke koristiti "hahaha"Evo ja dajem oglas za sebe pa neka se neka javi. A ako se neka ne javi, neka je neka. Hahaha Inteligentan sam koliko i visok, u brojevima, haha, da ne ispadne prosek, znači oko 180 iQcm, haha, a pazi sad, i lep koliko i inteligentan. Hehe Može? Gde ćeš bolje? Osim ako neko ima one neke pare...što zovu, hahaha.
Čak se i ja slažem a nisam feministkinja, samo sam lezbejka. HahahaPrvo im izbiti toljage iz ruku, pustiti im nekakve snimke civilizacije da vide i drugi svijet osim pećine. Ošišati obrijati i okupati.
Onda opismenjavanje i časovi bontona.
Balet zamijeniti vojnom obukom i
onda ih pustiti da izdaleka osmatraju žene do sljedećeg koraka.
Sljedeći korak, kleknuti i zamoliti za oprost zbog svih postova koji ni najmanje ne idu u prilog ženama.
Površno i ograničeno zapažanje.Inteligentna osoba teško da će umjesto zareza i tačke koristiti "hahaha"![]()
Ponašanje takvo prema dami-ogroman minusPovršno i ograničeno zapažanje.
Ne mora krstarenje, može i vikend na Avali što se mene tiče.