Kako prepoznati vestake?

Nikad cuo, ne gledam mnogo tv, ali pink ne gledam ni malo, a gledanje granda mi je u minusu....

Ima mnogo vestaka u srbiji , narocito u beogradu...
Klinke vec od 16 rade to....
Moja poznanica iz unutrasnjosti je odradila to...nije se bas usrecila, bila mi simpaticna i sa adekvatnim sisicama, sad ima sise, ona se malo promenila, verovatno ocekivanja promene coveka, ili racun, ko ce ga znati.
I dalje mi je lice simpaticno , grudi su mi malo cudne pod dodirom...i ne svidja mi se....
U stvari nijedne vestacke koje sam do sada osetio mi se nisu svidele, a posto sam TP to sam imao selekciju pa ih je bilo malo sa vestacima i tacno se zna koje su....

Taj odnos zena-sise me privlaci, jer ako ih ona postuje i meni su seksi...ma kako velike bile, bar je tako bilo do sada...ma bre zadovoljna zena je moj fetish...kad to osetim ja vristim i napadam, nebitno je sto nije mis...

Zadovoljna zena nije isto sto i ponosna zena...ono gordo ponosna.....valjda sam odgovorio nesto od onog sto si hteo da pitas, ne mogu da sad gledam pink i da se "obrazujem"...

E sad...ispade kako ja redovno gledam grand. :D Pa ne gledam nego sam je ukačio na jutjubu ( Mia Borisavljević ), a posle sam tražio fotke na netu :rumenko: Ona je veštak, a zahvaljujući tome izgleda fantastično...

Inače, čujem da neke kažu da su nakon silikona brzo našle dečka...nije da se ne isplati...

Nisam ja sugerisao da ti gledas grand, nego da ga ja ne gledam..
I ja ponekad naletim na ****** na tv menjajuci kanale, i obicno je to svaki put kad je pink u pitanju pa uvek ovde iznesem...pa neko moze i da pomisli da redovno gledam pink...

Naravno da se isplati.
Sa porastom ovcojebaca, isplatice se i transplatacija ovcijeg runa na ledja devojaka...narocito na guzove....
Trend i novac oblikuju ono sto se isplati...nikad to nije kvalitet oblikovao.
Koliko vas pije vestacke sokove borovnice i kupine ....
Kupine su 80 dinara po kilu, danas video, maline 280 dinara po kilu...
To u prvoj ruci...
Sutra ce biti 200 300 , kod preprodavaca a plus kupina ne moze da dugo ostane fina.

attachment.php

Evo to je ta slika, a da napomenem da joj je otac plasticni hirurg.

Veštak - model kapljica, tehnika kroz bradavicu

Ne mogu da dam fotku spreda jer je onda to gola sisa i upadam u cenzuru 100%.

I ovako se jedva vidi da je odradila boob job...
Ma daj tu sliku sise spreda.
Neboj se ništa-kakva crna cenzura.Moonja voli sise, neće se naljutiti.Uostalom, ako neko i pomisli na cenzuru, pisaćemo peticiju da te proglase za počasnog člana Krstarice, da ti dodele orden sa tri zvezdice.Spomenik da ti podignu !
Zato daj tu sisu!!!

vestaci,al dosta dobro uradjeni koliko vidim odavde.

inace gledala sam redovno jednu koja ima plasticne sise i njene su mi bile bas odvratne nekako previse podignute,i u opste se ne mrda nego stoji onako bolesno podignuto ma sta ona radila :confused:

Back