Elvin
Poznat
- Poruka
- 9.874
еремита већ постоји рефтел смајли...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strela:To da većinu foruma vode i kontrolišu obaveštajne službe je sasvim izvesno, međutim
pre par sati sam čula, mislim na TV Politici, kako se naše obaveštajne službe, a ima
ih 7, gotovo uopšte ne bave NACIONALNOM BEZBEDNOŠĆU, što znači borbom protiv
terorizma, već su u SLUŽBI STRANAKA i koriste se u UNUTARNJIM POLITIČKIM
SUKOBIMA!!!!
Strela:To da većinu foruma vode i kontrolišu obaveštajne službe je sasvim izvesno, međutim
pre par sati sam čula, mislim na TV Politici, kako se naše obaveštajne službe, a ima
ih 7, gotovo uopšte ne bave NACIONALNOM BEZBEDNOŠĆU, što znači borbom protiv
terorizma, već su u SLUŽBI STRANAKA i koriste se u UNUTARNJIM POLITIČKIM
SUKOBIMA!!!!
Elvin:еремита већ постоји рефтел смајли...![]()
urospo:Znaci, neko nas ovde posmatra...ajmo onda ko Cvijanovic u Munjama...Crazy serbs
![]()
Strela:Ne samo nas ovde da neko posmatra, već sam čula u toj emisiji na TV Politici, kako su
islamski fundamentalisti i Al Kaida do 11 septembra 2001.godine imali 45 sajtova, a
danas ih imaju 40.000, od kojih je jedna trećina MAMAC raznih OBAVEŠTAJNIH SLUŽBI!
urospo:Za te al kaidine sajtove sam i ja cuo, al kapiram da su to sajtovi sa onim njihovim ludim programima, planovima, spiskom clanova i sl.
Al ovo da neko kontrolise forume mi je zaista neverovatno, ne mogu da verujem :?
eremita:посматрају... посматрају... па онда одједном улете са неким
небулозним провокативним темама ...
... а када испуше и добију 'незадовољавајући одговор' одједном нестану...
Hayek:Rekoh nisam upoznao gospodina Duda.
Duse idi prosetaj, smorio si.
DukeofSerbia:A TI ZNAS STA JE PRAVOSLAVNO HRISCANSTVO, KAO?
commodore:sto neko ne kaze ovom hayeku za nasu dud igru, ne veruje mi decko da je to tradicija ovde na krsti..
samo treba da kaze dud 3 puta, nista vise...
urospo:@ Duh Sekire, za temu i tacke u istoj![]()
eremita:@ Спирит оф секирче
Не знам да ли си Ти ово написао, преписао, или "украо" како неки коментаришу,
али ттекст је заиста сјајан и од 16 + 1 тачака ја прихватам и потписујем 16 ... и ако се не љутиш даћу себи слободу да тему ископирам и према потреби форума цитирам поједине тачке...
п.с. Било би добро да уважени џедај Комодоре високоумни полиглота и
врхунски дизајнер креира "слику и прилику реформског телетабиса" за опште
добро форума...
Duh Sekire:Написао сам ја лично, а инспирацију су ми дали неки типа Хајека, серб_пагана, Кроуа и њима сличних...
А ево да и ја допуним списак нечим актуелнијим:
18. Иако су заклети противници свега клерикалног и боре се за секуларизам (што ће рећи ограничење утицаја верских идеја у друштву) у партијском врху реформских телетабиса се позивају на "истину коју је говорио Исус Христ" (оснивач религије по којој толико пљују). То је завршна фаза Синдрома Месије коме су подложни. Занимљиво је да то позивање на Христа ни мало не смета разним атеистима и "паганима" који и даље и још јаче пљују по Цркви која представља хришћане у овој земљи.
!!!
serb_pagan:ja se ne pozivam na to sto ti kazes..uostalom,nisam reformski teletabis
pa napisao si gore moj nick...nisi procitao moju pricicu,a ja sam tebi dao jednu peticu i jednu cetvorku...Duh Sekire:Уосталом, и не зовем се Лоример...
А што се онда налазиш прозваним?!?
serb_pagan:pa napisao si gore moj nick...nisi procitao moju pricicu,a ja sam tebi dao jednu peticu i jednu cetvorku...
A ja mislim da si ti zanemario reč "reformski".Duh Sekire:Мислим да си занемарио појам "телетабис" .........
Глупи могу бити само следбеници. Ја под реформским телетабисима не подразумевам врхушку - Чеду, Бебу и осталу жгадију - за мене су телетабиси они који их по форумима безусловно следе, а од тога немају ништа (нашао се ти прозваним или не).
Duh Sekire:Глупи могу бити само следбеници. Ја под реформским телетабисима не подразумевам врхушку - Чеду, Бебу и осталу жгадију - за мене су телетабиси они који их по форумима безусловно следе, а од тога немају ништа (нашао се ти прозваним или не).
Lexa:A ja mislim da si ti zanemario reč "reformski".
Što, u našoj zemlji, ukazuje na - sledbenika. A ti reče da su oni glupi. Pa, da li je glavni među glupima - pametan?!
serb_pagan:to je tvoje shvatanje teletabisa,ne moramo u svemu da se podudaramo... ustvari teletabisi uopste nisu glupi,stavise,imaju svoje trikove kojima odusevljavaju male i naivne...i naravno uzimaju lovu za te svoje trikove...pametni su teletabisi,znaju oni sta rade...aiiiiiii