Kako prepoznati reformskog teletabisa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
urospo:
I da bi se "objavili" novi nacini prepoznavanja gore navedenih, sto je presudno u raskrinkavanju tih teletabisa, naravno argumentima i cinjenicama od kojih isti beze ko djavo od krsta.

Да, да.....веома интересантна стара тема - која изненада поново постаје АКТУЕЛНА, само ме потсети јер сам заборавио, како беше дефиниција "реформског телетабиса"???... :shock:

eremita:
Да, да.....веома интересантна стара тема - која изненада поново постаје АКТУЕЛНА, само ме потсети јер сам заборавио, како беше дефиниција "реформског телетабиса"???... :shock:

Da, bas zato sto je ponovo postala aktuelna, sam je i aktivirao. A i kao sto sam vec rekao, pojavili su se novi nacini prepoznavanja.

Definicija je na prvoj strani ove teme, kopiram je:

Синтагму “реформски телетабиси” користим од једног одређеног тренутка када сам схватио колико су патетични и рад сам тај тренутак линком приказати. Осим тога често се користе изрази “реформски талибани” (не сећам се када сам први пут чуо и какву је конотацију првобитно имао), “сорошевци”, “домаћи Американци”, “реформски екстремизам”, “екстремни мондијалисти”…
Неки користе израз “антисрби”, али ја не бих ишао толико далеко. То би индицирало да у њиховим главама има нешто осим конфузије. Такође, став “анти” претпоставља кохерентни систем, а бити “реформски телетабис” је прави оксиморон (судбине клете). Ипак, сасвим је сигурно да добар део оних који су иза њих има интересе који су супротни српскима. А конфузија је одлична за стварање информационог поља (читај: слуђивање народа).

Na prvoj strani teme su navedeni i clanovi koji opsuju profil "reformskog teletabisa", nacin njihovog prepoznavanja, njihove stavove i fraze koje najcesce koriste.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back